Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Η Bacardi ανακοινώνει αλλαγές στην ευρωπαϊκή ηγετική ομάδα της

Η Bacardi διόρισε την Amanda Almond για να ηγηθεί στην Iberia, ενώ ο Vladimir Kazimirov θα αναλάβει το ρόλο της ως διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης στο Ηνωμένο Βασίλειο από την 1η Μαΐου.

Τα τελευταία έξι χρόνια, η Almond έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης της Bacardi στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι «έχει μεταμορφώσει τον τρόπο που συνεργάζεται με το on-trade σε όλο το χαρτοφυλάκιο των εμπορικών σημάτων της».

Η Almond θα χρησιμοποιήσει αυτήν την εμπειρία ως διευθύνων σύμβουλος της Bacardi Iberia, επειδή αντίθετα με το Ηνωμένο Βασίλειο, το on-trade αντιπροσωπεύει το 80% των πωλήσεων οινοπνευματωδών ποτών στην Iberia.

Η Almond πρόσθεσε: «Όπως πολλές αγορές στην Ευρώπη, η Ισπανία πλήττεται σκληρά από την κρίση. Η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να διατηρήσω την ομάδα μας ασφαλή και να βοηθήσω τους φίλους μας στο εμπόριο που τη χρειάζονται περισσότερο.

«Είναι ένας παράξενος τρόπος να εγκαταλείψεις την επιχείρηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά είμαι απίστευτα περήφανη για την ομάδα και όλα όσα έχουμε επιτύχει. Τώρα είναι καιρός για μια νέα πρόκληση και είμαι ενθουσιασμένη που μετακομίζω σε μια αγορά που είναι τόσο διαφορετική από το Ηνωμένο Βασίλειο. “

Εν τω μεταξύ, ο Vladimir Kazimirov θα υπηρετήσει τώρα ως διευθύνων σύμβουλος της Bacardi UK & Ireland. Πριν από αυτό, ο Kazimirov κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή στο Bacardi Russia για τρία χρόνια.

Ο Kazimirov έγινε μέλος της Bacardi στη Ρωσία πριν από 15 χρόνια ως βασικός διαχειριστής λογαριασμού. Από τότε έχει υπηρετήσει ως εμπορικός διευθυντής και γενικός διευθυντής στην επιχείρηση της Πολωνίας και της Βαλτικής.

«Μερικοί άνθρωποι μπορεί να θεωρήσουν ότι η αγορά στη Ρωσία είναι πολύ διαφορετική από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, αλλά ουσιαστικά αυτό που αποφέρει αποτελέσματα σε ένα θα κάνει το ίδιο και στο άλλο», δήλωσε ο Kazimirov.

«Ακόμη και σε δύσκολες στιγμές για τη βιομηχανία μας, με μια παθιασμένη ομάδα, πολλές δημιουργικές ιδέες και μια ευέλικτη προσέγγιση για την ολοκλήρωση των πραγμάτων, μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Θα κάνουμε περισσότερα από το μερίδιό μας για να βοηθήσουμε τη βιομηχανία μας να περάσει από αυτό και να επιστρέψει στην ανάπτυξη. “

Μετά τα νέα ραντεβού, τόσο η Almond όσο και ο Kazimirov θα υποβάλουν έκθεση στον Francis Debeuckelaere, περιφερειακό πρόεδρο για την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Μόλις το επιτρέψουν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και ανοίξουν ξανά τα γραφεία, η Almond θα μεταφερθεί από το Ηνωμένο Βασίλειο στη Βαρκελώνη και ο Kazimirov θα μετεγκατασταθεί από τη Μόσχα στο Winchester.

Τον Αύγουστο του περασμένου έτους, η Bacardi διόρισε τον Tony Latham ως διευθύνοντα σύμβουλο και εκτελεστικό αντιπρόεδρο.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Υπηρεσίες καταλύματος και εστίαση: Oι μεγάλοι χαμένοι (Στοιχεία από τη Στατιστική Υπηρεσία)

Taste and Hospitality

Η Αρχή Λιμένων καταργεί σταδιακά τις πληρωμές με επιταγές

Taste and Hospitality

Elias Beach Hotel: Νέος διαχειριστής και άνοιγμα το 2022

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!