Νέα Νεα της Αγορας

1110 έλεγχοι: Πατέρας χτύπησε αστυνομικό – Aπό τη Λάρνακα στη Λεμεσό για μια χούβερ!

Σε 1110 ελέγχους σε υποστατικά προχώρησε η Αστυνομία από τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης (1/4) μέχρι και τις 6 το πρωί της Πέμπτης (2/4), χωρίς ωστόσο να υπάρξουν καταγγελίες.

Παράλληλα, για το ίδιο χρονικό διάστημα διενεργήθηκαν 4161 έλεγχοι για υπακοή στα διατάγματα με μέλη της Αστυνομίας να προχωρούν σε 153 καταγγελίες παγκύπρια.

Επεισοδιακό βράδυ στη Λάρνακα

Όπως ανέφερε αρμόδια πηγή της Αστυνομίας στην Offsite, μέλη της προχώρησαν σε συλλήψεις σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στη Λάρνακα.

Στην πρώτη περίπτωση μέλη της Αστυνομίας στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης (1/4) κατήγγειλαν 20χρονο ο οποίος κυκλοφορούσε κατά παράβαση των διαταγμάτων. 10 λεπτά αργότερα στη σκηνή έφτασε ο πατέρας του νεαρού ο οποίος αρχικά ζήτησε εξηγήσεις γιατί εκδόθηκε εξώδικο στον υιό του. Όπως αναφέρει η Αστυνομία αν και του εξηγήθηκε το γιατί, ο ίδιος έσπρωξε αστυνομικό, με τα μέλη της Αστυνομίας να του αναφέρουν ότι συλλαμβάνεται. Ο ίδιος αντέδρασε και ξανά χτύπησε αστυνομικό στο πρόσωπο και ακολούθως διέφυγε με το όχημα του. Λίγη ώρα αργότερα μετέβη σε αστυνομικό σταθμό όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος.

Σε άλλη περίπτωση, και πάλι στη Λάρνακα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν γύρω στις 11 το βράδυ της Τετάρτης (1/4), 41χρονη σε πάρκο κατά παράβαση των διαταγμάτων. Η ίδια αντέδρασε και όπως αναφέρει η Αστυνομία ξεκίνησε να φωνάζει. Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί, να κατηγορηθεί γραπτώς και ακολούθως να αφεθεί ελεύθερη.

Aπό τη Λάρνακα στη Λεμεσό για να δανειστεί την… χούβερ για να καθαρίσει

Όπως μεταδόθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ από την ανταποκρίτρια της Λεμεσού, Σωτηρούλα Χριστοφίδου, πρόσωπο ανακόπηκε στη Λεμεσό. Όταν ρωτήθηκε από πού είναι, απάντησε από τη Λάρνακα και στην επόμενη ερώτηση, για το τι κάνει στη Λεμεσό, αυτός απάντησε «πάω σε ένα φίλο μου στη Μέσα Γειτονιά να δανειστώ την χούβερ του γιατί η δική μου εχάλασε και θέλω να καθαρίσω το σπίτι».

 Σε άλλη περίπτωση, οδηγός που διακινείτο μετά τις εννέα το βράδυ, ανέφερε στους αστυνομικούς πως πάει στον φούρνο για να πάρει ψωμί, καθώς ξέχασε πως δεν έχει και το πρωί δεν θα προλάβαινε να πάει.

 

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

    

Related posts

Hermes Airports: Σημαντική για αεροπορική συνδεσιμότητα το «Fit for 55»

Taste and Hospitality

Έστειλαν τουρίστες στις ελεύθερες περιοχές γιατί τα κατεχόμενα είναι… κατάμεστα

Taste and Hospitality

Υπ. Υγείας: Ανοικτό το ενδεχόμενο κατάργησης ταξιδιωτικών κανόνων

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!