Διαγωνισμοί Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Διαγωνισμός : Cupcakes για τους μικρούς μας φίλους

Το Taste and Hospitality και το ζαχαροπλαστείο Άρωμα Βανίλιας δια χειρός Γιάννη , δίνει την ευκαιρία σε δύο αναγνώστες του να κερδίσουν από ένα υπέροχο πακέτο για διακόσμηση cupcakes για τους μικρούς μας φίλους.

Τώρα που τα παιδάκια μένουν σπίτι, αφήστε τα να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και να δημιουργήσουν υπέροχα διακοσμημένα cupcakes χρησιμοποιώντας το δώρο μας που περιλαμβάνει 6 cupcakes, 6 διαφορετικά χρώματα ζαχαρόπαστας, 3 διαφορετικά χρώματα βουτυρόκρεμας καθώς επίσης πολύχρωμα sprinkles.

1) Κάνε Like και Share τη σελίδα μας στο Facebook.
2) Share το post του διαγωνισμού.

Στο Άρωμα Βανίλιας, θα βρείτε μοναδικά σε γεύση γλυκά, τούρτες και κεραστικά, φτιαγμένα με άριστης
ποιότητας υλικά, που γλυκαίνουν τις εκδηλώσεις σας. Ανάλαφρες και δροσερές κρέμες και απολαυστικές mousse με παιχνιδιάρικες εναλλαγές από τραγανές υφές, συνθέτουν μοναδικές και διαφορετικές δημιουργίες με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Για όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη, υπάρχουν και επιλογές σε γλυκά με στέβια.
Ειδικά για την περίοδο του Πάσχα το Άρωμα Βανίλιας ετοιμάζει για εσάς υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα
τσουρέκια, τόσο σκέτα στην κλασσική εκδοχή τους, όσο και πιο δημιουργικά, γεμιστά με επικάλυψη σοκολάτας, σε μια μεγάλη γκάμα γευστικών επιλογών που θα σας βάλουν σίγουρα σε πειρασμό. Και για να δώσετε λίγη χαρά στα παιδιά σας και στα βαφτιστήρια σας το Άρωμα Βανίλιας εκτός από τα κουτιά για διακόσμηση cupcakes, έχει φτιάξει επίσης πρωτότυπα αυγά – έργα τέχνης σε διάφορα σχέδια, ιδανικό δωράκι για το Πάσχα για τους μικρούς μας φίλους.
Θα βρείτε το Άρωμα Βανίλιας, στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia). Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234, ενώ (πλέον) προσφέρεται και η επιλογή της κατ’ οίκον παράδοσης για αγορές πέραν των €15, με μία μικρή χρέωση. Βάλτε έγκαιρα τις παραγγελίες σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.aromavanilias.com.cy ή τη σελίδα του Άρωμα Βανίλιας σε Facebook https://www.facebook.com/AromaVanilias/ και Instagram instagram.com/Aroma_Vanilias.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 15 Απριλίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 16 Απριλίου.
Τα δώρα θα αποσταλούν στα άτομα που θα κερδίσουν.

Related posts

Το Moondog’s Bar & Grill διοργανώνει το τρίτο Virtual Whisky Experience

Taste and Hospitality

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μία μονοήμερη διανυκτέρευση στο χωριό Λόφου για 2 άτομα!

Taste and Hospitality

Παρουσιάσεις του ΕΟΤ σε Κύπριους επαγγελματίες τουρισμού

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!