Νέα Νεα της Αγορας

Με drones θα παρακολουθεί τους αυτοκινητοδρόμους η Αστυνομία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δραστικά μέτρα της ενόψει του Πάσχα λαμβάνει η Αστυνομία,  με αυξημένη παρουσία των αστυνομικών στους δρόμους αλλά και με ενίσχυση των ελέγχων μέσω drones καθώς και του ελικοπτέρου της Αστυνομία, σύμφωνα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Κύπρο Μιχαηλίδη.

Μιλώντας στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ, ο Αρχηγός ανέφερε «μπορώ να πω ότι έχουμε εκπονήσει ένα πλάνο για όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις, έτσι ώστε να είμαστε επί ποδός. Θα είμαστε με αυξημένη παρουσία στους δρόμους θα ελέγχονται οι αυτοκινητόδρομοι, τόσο από άτομα που θα βρίσκονται καθήκον στους αυτοκινητοδρόμους, καθώς επίσης θα χρησιμοποιηθούν και τα άλλα ηλεκτρονικά μέσα, όπως είναι τα drones, όπως είναι τα μη επανδρωμένα οχήματα της Αστυνομίας και το ελικόπτερο της δύναμης.»

Όσον αφορά την παρακολούθηση των drones ο κ. Μιχαηλίδης δήλωσε «θα παρακολουθούνται οι αυτοκινητόδρομοι, αλλά παράλληλα θα παρακολουθούνται και συγκεκριμένοι χώροι όπου μαζεύετε κόσμος. Εάν περάσει ένα μη επανδρωμένο σκάφος και δει ότι υπάρχει μαζεμένος κόσμος, αμέσως οι εικόνες μεταδίδονται στους εν υπηρεσία αξιωματικούς και δίνονται οδηγίες για παρέμβαση περιπόλων τα οποία βρίσκονται γύρω στην περιοχή».

Την ίδια ώρα ο κ. Μιχαηλίδης εξέφρασε την  ανησυχία του και για άναμμα λαμπρατζιών , όπως γίνεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο της γιορτής του Πάσχα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Σχεδόν διπλάσια από πέρσι τα ταξίδια των Κυπρίων

Taste and Hospitality

Απειλούν οι αεροπορικές εταιρείες: Δεν κάνετε το εμβόλιο; Δεν ταξιδεύετε!

Taste and Hospitality

Απρίλιο επαναλειτουργούν τα ξενοδοχεία στη Πάφο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!