Νέα Νεα της Αγορας

Drones, ελικόπτερα, αστυνομία και εθνική φρουρά στήνουν μπλόκα σε παράλια και ορεινά

Καθοριστική αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα όσον αφορά τους ελέγχους της αστυνομίας, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη μετακίνηση πολιτών -κυρίως προς τα χωριά- λόγω του Πάσχα, κάτι που χαρακτηρίζεται ως απαγορευτικό από τους επιστήμονες προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού στην Κύπρο.

Από το πρωί οι διωκτικές αρχές βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό και έχουν στήσει ελέγχους στους αυτοκινητόδρομους που οδηγούν στα παράλια αλλά και στα ορεινά.

Συνολικά κάτι περισσότερο από 150 αστυνομικοί με την βοήθεια και μελών της Εθνικής Φρουράς  αναμένεται να βρίσκονται σε αρκετά σημεία ενώ σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις βρίσκονται σε λειτουργιά και τα κέντρα κρίσεως.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης αναμένεται να βρεθεί στο αρχηγείο της δύναμης για να έχει μία πλήρη εικόνα για την γιγαντιαία επιχείρηση που έχει στηθεί και αποτελεί στοίχημα για την Κυβέρνηση.

Ελικόπτερα, drones και άλλα μέσα που διαθέτει το σώμα έχουν ριχθεί από την Παρασκευή στην «μάχη». Η Αστυνομία θέλει να στείλει το μήνυμα προς τους πολίτες πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία χαλάρωση στους ελέγχους λόγω των ημερών.

Με drones και ελικόπτερα οι έλεγχοι της Αστυνομίας τις μέρες του Πάσχα… «Ουδείς εξαιρείται» λέει ο Αρχηγός

Οι διωκτικές αρχές έκτος από την μεγάλη επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη, αντιμετωπίζουν ζήτημα και με τα δεκάδες μέλη της Αστυνομίας που δεν βρίσκονται στο καθήκον με το σώμα να βρίσκεται στα όρια του. Περισσότεροι από 200 αστυνομικοί βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό ή έχουν απομακρυνθεί από την εργασία τους εφόσον ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Related posts

Κόλπος των Κοραλλίων: Η δημοφιλέστερη παραλία της Πάφου και φέτος, μακράν της δεύτερης

Taste and Hospitality

Απαγόρευση συναθροίσεων: 1850 έλεγχοι – Επεισοδιακή σύλληψη 19χρονου «Ρίνγκο»

Taste and Hospitality

Σε ύψιστο επίπεδο επιφυλακής η Κύπρος- Άρχισε η επέλασή της Carmel

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!