Νέα Νεα της Αγορας

Ακούραστοι Αστυνομικοί με τον Υπ. Δικαιοσύνης να πρωτοστατεί στις προσπάθειες

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας ανά το παγκύπριο για εφαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού. To Αστυνομικό σώμα είναι ακούραστο και σύμφωνα με πληροφορίες του Taste and Hospitality, τα παιδιά δεν έχουν χρόνο ούτε για φαγητό. Εργάζονται δύο άτομα σε ένα περιπολικό και μετά από αρκετές ώρες ο ένας από τους δύο πίνει καφέ μέσα στο αμάξι για ξεκούραση μερικών λεπτών.

Πολλές φορές βρίσκονται αντιμέτωποι με επιθετικές συμπεριφορές και προσπαθούν με ψυχραιμία να καθησυχάσουν τον κόσμο κατά τη διάρκεια των ελέγχων. Μην ξεχνάμε ότι οι Αστυνομικοί εκτελούν διατάγματα του Προεδρικού στο πλαίσιο της προσπάθειας για περιορισμό του θανατηφόρου ιού. Αρκετοί έχουν νοσήσει και βρέθηκαν σε αυτοπεριορισμό με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Γιώργος Σαββίδης αποτελεί υπόδειγμα και τιμά επάξια τον τίτλο που κατέχει. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δεν είναι λίγες οι φορές που ο ίδιος βρέθηκε δίπλα στην ομάδα του για επίβλεψη των μπλόκων.

Σε ότι αφορά τις έρευνες η Αστυνομία Παγκύπρια διενήργησε 4,733 ελέγχους σε οχήματα και πεζούς από τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι τις 6:00 το πρωί, με αποτέλεσμα να προκύψουν 87 καταγγελίες.

Έλεγχοι έγιναν και σε 807 υποστατικά Παγκύπρια από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Στο Βιετνάμ το πρώτο ολόχρυσο ξενοδοχείο (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Τα δεκαπέντε πιο ανατριχιαστικά μέρη της Ελλάδας (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

“Ψήνονται” πτήσεις από Μέση Ανατολή με British Airways και Lufthansa

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!