Νέα Νεα της Αγορας

Κέρδισε το «Νava» – Πώς σχολιάζει η Αστυνομία

Κέρδισε την ένσταση ο ιδιοκτήτης του «Νava» στον Πρωταρά για το προσωρινό διάταγμα αναστολής λειτουργίας του μετά τις καταγγελίες της Αστυνομίας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για παραβίαση του Περί Λοιμοκαρθάσεως Νόμου και πλέον μπορεί να λειτουργεί κανονικά.

Το Δικαστήριο Αμμοχώστου αποφάσισε όπως αρθεί άμεσα η προσωρινή αναστολή λειτουργίας του νυκτερινού μαγαζιού στο Πρωταρά, για το οποίο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είχε προκληθεί σωρεία αντιδράσεων, αφού ο ιδιοκτήτης εξασφάλισε στις 15 Ιουνίου άδεια λειτουργίας από το Υφυπουργείο Tουρισμού και από τον Δήμο Παραλιμνίου καθώς και άδεια για πώληση οινοπνευματώδων ποτών.

Με την άρση της προσωρινής αναστολής πλέον το νυκτερινό μαγαζί θα λειτουργεί κανονικά. Εξέλιξη που φέρνει δυσαρέσκεια στην Αστυνομία μετά και το μεγάλο σάλο που προκλήθηκε.

Να σημειωθεί πως πλέον αναμένεται να εκδικαστούν στις 24 Ιουνίου οι καταγγελίες που αφορούν μόνο τις παραβάσεις του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

«Εμείς βρισκόμαστε εκεί για να ελέγχουμε την νομιμότητα του κάθε υποστατικού. Αν εξασφαλίστηκαν οι άδειες λειτουργίας αυτό είναι ότι το καλύτερο» είπε σχολιάζοντας την απόφαση στη μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

H ένσταση υποβλήθηκε λίγες μέρες μετά την έκδοση του προσωρινού διατάγματος αναστολής λειτουργίας του υποστατικού, ύστερα από σχετικό αίτημα που υπέβαλε η Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται  πως εναντίον του συγκεκριμένου υποστατικού, εκδόθηκαν συνολικά εννέα καταγγελίες.

Συγκεκριμένα στις 9 Ιουνίου καταχώρησε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, εναντίον των ιδιοκτητών του κέντρου αναψυχής, πέντε υποθέσεις που αφορούν αδικήματα κατά παράβαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου και τέσσερις υποθέσεις αφορούν τη λειτουργία του υποστατικού χωρίς άδεια λειτουργίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Με πληροφορίες: cyprustimes/ANT1

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Κάθισαν σε εσωτερικό χώρο να πιούν τον καφέ τους, τον…πλήρωσε ο ιδιοκτήτης

Taste and Hospitality

Cap St Georges Hotel & Resort: Ο κοσμοπολίτικος προορισμός της Μεσόγειου (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Ποια είναι τα οφέλη του να τρώτε λίγη σοκολάτα κάθε πρωί

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!