Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Δωρεάν αλλαγή εισιτηρίων στις πτήσεις του Ομίλου Lufthansa

Οι Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines και Brussels Airlines αλλάζουν τη δομή των ναύλων τους μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Με άμεση ισχύ, όλα τα εισιτήρια θα μπορούν να αλλάξουν και να επανεκδοθούν, ακόμη και πολλές φορές, εντελώς δωρεάν, πολιτική που ισχύει ακόμη και για την οικονομικότερη κατηγορία ναύλου, χωρίς αποσκευές.

Λόγω των δυσκολιών που έφερε η πανδημία του κορονοϊού, ο Όμιλος Lufthansa είχε ανακοινώσει την άνοιξη τη δυνατότητα μίας δωρεάν αλλαγής εισιτηρίων. Ο νέος κανονισμός ισχύει παγκόσμια για όλες τις νέες κρατήσεις εισιτηρίων σε δρομολόγια μικρών, μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, με τη νέα πολιτική, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa ανταποκρίνονται σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό στις ανάγκες των επιβατών για ευελιξία στον σχεδιασμό των ταξιδιών τους. Ωστόσο, οι επιβάτες ενδέχεται να επιβαρυνθούν με κάποιες επιπλέον χρεώσεις σε περίπτωση που, για παράδειγμα, η αρχική κατηγορία ναύλου δεν είναι διαθέσιμη σε διαφορετική ημερομηνία ή προορισμό, οπότε οποιαδήποτε διαφορά θα προστίθεται στην τελική τιμή.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ο Φαίδωνας δεν τα παράταει – Αναβάθμιση ΤΩΡΑ!

Taste and Hospitality

Ρεκόρ “χτύπησε” η απαισιοδοξία της αγοράς στην Κύπρο

Taste and Hospitality

«Μεγάλη Βρετανία»: Ξεκαθαρίζει το θέμα η ιδιοκτήτρια εταιρεία

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!