Διοίκηση Τάσεις

Η χορογραφία των..πολιτικών, «σαν σταρ του σινεμά» (Βίντεο)

Εκτός από τις ψήφους ή χωρίς (βλέπε ανασχηματισμού) και κατά συνέπεια την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας των πολιτών, υπάρχουν μερικοί που ακούνε και το χειροκρότημα μέσα από τις χορευτικές τους ικανότητες.

Ο Νίκος Κόσιης παραμένει μάγκας και λεβέντης ακόμη και στα 83 του χρόνια, ο οποίος καλεσμένος σε γαμήλια δεξίωση στη Λεμεσό, χόρεψε «παραγγελιά» τον «Αετό» του Νότη Σφακιανάκη.

“Εξαιρούνται τα μεγάλα σου μάτια,τα πυκνά σου μαλλιά

Τα γενέθλιά τους γιόρτασαν μαζί, όπως συνηθίσουν τα τελευταία χρόνια που είναι μαζί, ο Χρύσανθος Τσουρούλλης και η Έμιλυ Γιολίτη, καθώς έχουν γενέθλια σε πολύ κοντινές ημερομηνίες.

Το βράδυ του Σαββάτου, 19 Μαΐου 2018 βρέθηκαν μαζί με αγαπημένους τους φίλους, σε παραλιακό μαγαζί της Λεμεσού. Η Λαίδη κατέφθασε στην Λεμεσό, και με τον μοναδικό της τρόπο ξεσήκωσε τους καλεσμένους αλλά και την οικοδέσποινα της βραδιάς. Η Έμιλυ σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνει να απολαμβάνει στο έπκαρο την Άντζελα Δημητρίου χορεύοντας μαζί της αγκαλιά.

Ο Νικόλας και η “Ρόζα”

2 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο γάμος του γνωστού πολιτικού Γιώργου Σολωμού, μέλος του Εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΚΟ και το παρόν τους έδωσαν πολλά στελέχη και μέλη του κομματός, ανάμεσα τους και ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος ΔΗΚΟ Νίκόλας Παπαδόπουλος ο οποίος “έκλεψε” τις εντυπώσεις χορεύοντας την “Ρόζα” του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου.

Η “ημικρανία” του αείμνηστου Γλαύκου Κληρίδη…

Ήταν το καλοκαίρι του 2001 όταν συνέβη ο πολυσυζητημένος χορός του μπροστά στον τότε υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζεμ που του χτυπούσε παλαμάκια. Ένας χορός που προκάλεσε διπλωματική «ημικρανία» στον τότε Κύπριο πρόεδρο, Γλαύκο Κληρίδη, δημιουργώντας ένταση στις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Κύπρου. Οι ζεμπεκιές που είχε χορέψει ο
υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου στη Σάμο, με τον Ισμαήλ Τζεμ να χτυπάει
παλαμάκια προκάλεσαν αρκετά σχόλια. Ο τότε υπουργός Αμυνας, Σωκράτη Χάσικο, ο παρατήρησε ότι οι στροφές του ζεϊμπέκικου γίνονταν την ώρα που ίδιος μιλούσε σε μνημόσυνα λειψάνων αγνοουμένων του ’74.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ζήτησε «παραγγελιά» τη «Συννεφιασμένη Κυριακή», που ήταν το αγαπημένο τραγούδι του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Γιώργος Παπανδρέου χόρεψε ζεϊμπέκικο και
ύστερα από λίγο σηκώθηκαν και τα αδέλφια του, ο Νίκος και ο Αντρίκος, ενώ η Άντα Παπανδρέου έραινε με λουλούδια τον σύζυγό της ­ και το ίδιο έκανε και ο Ισμαήλ Τζεμ.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Τα λάθη στη μαγειρική που δεν κάνει ποτέ ένας επαγγελματίας σεφ

Cloudbeds Travel Trends 2022: Αυτές είναι οι νέες τάσεις στις ξενοδοχειακές κρατήσεις

Taste and Hospitality

Έρευνα: Το lockdown αυξάνει την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!