Νέα Νεα της Αγορας

2017: Όταν ο «σεσημασμένος εγκληματίας» έκλεψε κοτόπουλο αξίας ‎€6.40 για το εγγόνι του

Νοέμβριο του 2017 η κυπριακή κοινή γνώμη, επικρίνει έντονα από τα μέσα ενημέρωσης, την επιβολή προστίμου 250 ευρώ, από δικαστήριο, σε 70χρονο παππού, ο οποίος βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου επειδή αναγκάστηκε να κλέψει ένα κοτόπουλο αξίας 6.40 ευρώ, από υπεραγορά στη Λάρνακα, για να δώσει φαγητό στο διαβητικό εγγονάκι του. Ο ηλικιωμένος λόγω οικονομικών προβλημάτων αναγκάστηκε να κλέψει ένα κοτόπουλο αξίας 6 ευρώ και 40 σεντς από υπεραγορά στη Λάρνακα.

 Τον 70χρονο αντιλήφθηκε υπάλληλος της υπεραγοράς και αμέσως τον σταμάτησε, με τον ηλικιωμένο να παραδίδει το κοτόπουλο που έκλεψε. Τελικά, το «έγκλημα» ήταν τόσο σοβαρό και μεγάλο, που αποφασίστηκε όπως ο 70χρονος διωχθεί ποινικά και καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

 Η δίκη του «σεσημασμένου εγκληματία», άρχισε τον  Ιούλιο της ίδιας χρονιάς και ο 70χρονος παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.

 «Ήταν μια στιγμή ντροπής για μένα. Αναγκάστηκα και έκλεψα γιατί δεν πληρώθηκα τη σύνταξη μου. Λυπόμουν να μείνει νηστικός», ανέφερε ο 70χρονος ενώπιον του δικαστηρίου.

Για τη σαπίλα και βρωμιά ποικίλων πολιτικών αποχρώσεων, ποιος θα δικάσει ποιον; Η πολιτική είναι σημαντική για τη ζωή και την κοινωνία, εξελίσσει τον άνθρωπο…λένε, θα έπρεπε…

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Σέρβιρε σε περισσότερους πελάτες από το επιτρεπτό όριο και…θα πληρώσει ακριβά!

Taste and Hospitality

Το Καστελλόριζο είναι Covid-free

Taste and Hospitality

Tέλος του χρόνου ανοίγουν τα Βαρώσια -Άρχισαν οι εργασίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!