Νέα Νεα της Αγορας

Απόλυτη καταστροφή στο χώρο της εστίασης – κλείνουν όλα στις 7

Με την υιοθέτηση πιο αυστηρού σεναρίου φαίνεται να προχωρεί το Υπουργικό Συμβούλιο, τουλάχιστον για τον πρώτο άξονα μέτρων, που αφορά επί της ουσίας τα μέτρα πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, στο Υπουργικό Συμβούλιο έκαναν ασκήσεις επί χάρτου, έγραφαν κι έσβηναν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ενδεικτικό αυτού και το γεγονός ότι οι ανακοινώσεις από πλευράς Υπουργού Υγείας, μετακινήθηκαν για μία ώρα πιο αργά. Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν συγκεκριμένα, ότι σε παγκύπριο επίπεδο θα ληφθούν πιο αυστηρά μέτρα, όσον αφορά το νυχτερινό κέρφιου και το ωράριο των χώρων εστίασης. Σε αυτή την κατηγορία θα εμπίπτει πλέον και η Πάφος.

Πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κέρφιου θα πάει στις 9 το βράδυ και οι χώροι εστίασης θα κλείνουν από τις 7. Όσον αφορά τη Λεμεσό, όπως έχει ήδη αναφερθεί, οι αυστηροί περιορισμοί αναμένεται ότι θα επεκταθούν για μία ακόμη εβδομάδα.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times το θέμα της επαναλειτουργίας ή μη κομμωτηρίων, κουρείων και κέντρων αισθητικής στη Λεμεσό ήταν κάτι που προβλημάτισε, όπως και αυτό της επαναλειτουργίας των εμπορικών κέντρων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, όσον αφορά τουλάχιστον τα εμπορικά κέντρα, δεν αναμένεται να αλλάξει το σημερινό καθεστώς η Κυβέρνηση.

Related posts

Η πόλη που έχει εμμονή με το πρωινό -Γιατί ξυπνούν από τις 4 το πρωί, τι τρώνε

Taste and Hospitality

Στο μικροσκόπιο British Airways και RyanAir για τα vouchers

Taste and Hospitality

Έτσι στηρίζει η κυβέρνηση τις εταιρίες από τα περιοριστικά μέτρα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!