Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Αυτά τα ξενοδοχεία βάζουν πωλητήριο στην Κύπρο (ΦΩΤΟΣ)

Η αγορά ενός ξενοδοχείου θεωρείται από τις μεγαλύτερες επενδύσεις, καθώς απαιτείται μεγάλο κεφάλαιο για την αρχική επένδυση σε μια ξενοδοχειακή βιομηχανία και κατ΄επέκταση γνώσεις ή και το κατάλληλο προσωπικό, ώστε λειτουργώντας το, αυτή η επένδυση, βάσει χρονοδιαγράμματος να αρχίσει να αποδίδει.

Brief, ανέτρεξε σε δύο γνωστές ιστοσελίδες (spitogatos, bazaraki) όπου διατίθενται ξενοδοχεία προς πώληση και εντόπισε τιμές που ξεκινούν από τα €1,3 εκατομμύρια και αγγίζουν μέχρι και τα €47,5 εκατομμύρια και τα οποία παρουσιάζονται πιο κάτω:

1/ Λάρνακα

βωρψφεδαδςαδαςδςαδ


Στην τιμή των 47.500.000 ευρώ, πωλείται 4στερο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στη Λάρνακα προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε κεντρικά σημεία της πόλης καθώς και τις παραλίες.

Το 8οροφο ξενοδοχείο των 170 δωματίων, διαθέτει ειδικό χώρο για σπά και περιποιήσεις, γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα, γήπεδο τένις, εξωτερική πισίνα και μπαρ.

Κατασκευάστηκε το 2004.

2/Κάτω Πάφος

παφοσ


Έναντι 40.000.000 ευρώ πωλείται ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο. Το εν λόγω ξενοδοχείο, σύμφωνα με την περιγραφή στο bazaraki, βρίσκεται ανάμεσα στο αρχαίο λιμάνι της Πάφου και τις παραλίες του Κόλπου των Κοραλλιών. 

Το εν λόγω ξενοδοχείο διαθέτει 208 δωμάτια και, όπως αναφέρεται στην αγγελία και συνδυάζει ευρύχωρα υπνοδωμάτια και executive σουίτες σχεδιασμένες για οικογένειες, ζευγάρια και επισκέπτες που ενδιαφέρονται για ποιοτική χαλάρωση. Χτίστηκε το 2008 με υψηλά διεθνή πρότυπα, λαμβάνοντας υπόψη την άνεση του επισκέπτη. Τα περισσότερα από τα δωμάτια προσφέρουν θέα στη θάλασσα στην ιδιωτική παραλία μας και στα ηλιοβασιλέματα της Πάφου.

3/ Πρωταράς

π


34.000.000 ευρώ είναι η τιμή πώλησης ξενοδοχείου στον Πρωταρά το οποίο κατασκευάστηκε το 2000.

Το ξενοδοχείο έκτασης 9.400 τ.μ, απέχει μόλις 10 μέτρα από τη θάλασσα και διαθέτει 183 δωμάτια, 366 κρεβάτια, πισίνα, ταβέρνες, εστιατόρια, κήπο, χώρο στάθμευσης κ.α.

Σύμφωνα με την περιγραφή κατά την πλήρη ανακαίνιση τον χειμώννα του 2016/2017, προστέθηκαν ακόμη 50 δωμάτια.

Επιπλέον διαθέτει πολυτελείς σουίτες με θέα τη θάλασσα.

λεμεσοσ


4/Λεμεσός


Πωλείται πολυτελές ξενοδοχείο το οποίο είναι σε λειτουργία, έναντι των 12.000.000 ευρω στη Λεμεσό.

Βάσει των περιγραφών, το εν λόγω ξενοδοχείο βρίσκεται στο σημείο που κατασκευαζονται οι τρίτοι δίδυμοι πυργοι, απέναντι από το καζίνο, και απεχει λιγα λεπτά απο την θάλασσα.Το ξενοδοχείο είναι έκτασης συνολικά 10.000 τμ και διαθέτει περισσότερα από 100 δωμάτια, πισίνα, μπαρ, χώρο στάθμευσης. 
Επιπλέον όπως αναφέρεται στην αγγελία είναι προσφατα ανακαινισμένο.



5/ Πόλη Χρυσοχούς

π


Διάστερο ξενοδοχείο πωλείται στα 6.500.000 ευρώ στην Πόλη Χρυσοχούς/Λατσί.

Το ξενοδοχείο έχει έκταση 4.000 τ.μ και διαθέτει δυο πισίνες, εστιατόριο, καφετέρια, υπηρεσίες ιατρού, χώρο για τέννις, ποδήλατο ιππασία. Επιπλέον διαθέτει παιδότοπο και σύστημα πυρόσβεσης.

Σύμφωνα και με τροποποιήσεις της νομοθεσία, επιτρέπεται να κτιστεί ακόμη ένας όροφος.



6/ Πέγεια

π


Ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στην Πέγεια της Πάφου πωλείται έναντι 1.350.000 ευρώ.

Το ξενοδοχείο είναι ένα τριώροφο κτίριο με δύο υπόγεια επίπεδα και ονομάζεται «Melis Hotel». Η περιοχή όπου βρίσκεται αποτελείται κυρίως από άδεια αγροτεμάχια και κάποιες τουριστικές και οικιστικές εξελίξεις.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε δύο χωράφια που βρίσκονται κατά μήκος της οδού Βατούδι, περίπου. 250μ βορειοανατολικά της λεωφόρου Αγίου Γεωργίου και 750μ βόρεια της ακτογραμμής . Τα χωράφια είναι παρακείμενα και ως μία μονάδα, έχουν ακανόνιστο σχήμα και ομοιόμορφη επιφάνεια, ελαφρώς κεκλιμένα προς τα ανατολικά. Τα πεδία έχουν πρόσοψη περίπου 60μ κατά μήκος ενός καταχωρισμένου δρόμου.

Tης Ξένιας Προδρόμου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Αραδίππου: Πάσσαλος της ΑΗΚ «φύτρωσε» στη μέση του δρόμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Ανάρπαστα τα 500ευρα στο Ebay – Πόσα πληρώνουν για να τα πάρουν

Taste and Hospitality

Η Ιρλανδία καταργεί όλους τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς Covid

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!