Νέα Νεα της Αγορας

Μέχρι 14 Απριλίου δεν αλλάζει τίποτα σε κέρφιου και εστίαση

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την επιδημιολογική ομάδα, δεν αναμένεται οποιαδήποτε εισήγηση για διαφοροποίηση των δεδομένων των χώρων εστίασης, ούτε και ουσιαστική αλλαγή στις συναθροίσεις.  Δεν αναμένεται δηλαδή να δοθεί πράσινο φως και για τους εσωτερικούς χώρους των εστιατορίων, ούτε οποιεσδήποτε αλλαγές σε σχέση με τους επιτρεπόμενους αριθμούς.

Αρνητικοί φαίνεται να είναι οι επιδημιολόγοι σύμφωνα με το Omega και ως προς την αλλαγή στην ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας η οποία θεωρούν ότι θα πρέπει να παραμείνει από τις 11 το βράδυ μέχρι και τις πέντε το πρωί και στο νέο διάταγμα του Υπουργού Υγείας για τις πρώτες δύο εβδομάδες του Απρίλη.  Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή η χαλάρωση  σε επίπεδο κυκλοφορίας αναμένεται να αφορά τα sms, με τις απόψεις ανάμεσα στην επιδημιολογική ομάδα να είναι μοιρασμένες εάν θα πρέπει να καταργηθούν  ή να αυξηθούν σε τρία.

Μπορεί να τα πουν νωρίτερα

Σημειώνεται πως εάν ακολουθηθεί η διαδικασία που ακολουθείται συνήθως πριν τις αλλαγές στα μέτρα, η επιδημιολογική ομάδα ενδέχεται να έχει εκτάκτως μέσα στο Σαββατοκύριακο την τηλεδιάσκεψη της έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος στις αρχές της εβδομάδας να συναντηθούν και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν συνέλθει το Υπουργικό για λήψη οριστικών αποφάσεων.

Μέχρι στιγμής πάντως το Υπουργείο δεν έχει στείλει συγκεκριμένες ερωτήσεις  προς τα μέλη της επιδημιολογικής, κάτι που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ενδεχόμενο επαναφοράς άδειας μετακίνησης με sms στο 8998

Taste and Hospitality

Θα αρχίσουν ελέγχους: «Έμαθαν» ότι βυτιοφόρα ανεφοδιάζουν καύσιμα από τα κατεχόμενα

Taste and Hospitality

Αργυρώ Ροτσίδου: «Το 2021 φεύγει και παίρνει μαζί του κι ένα μεγάλο μέρος της υγείας μου…»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!