Νέα Νεα της Αγορας

Είπε «άχρηστο» τον μουχτάρη Μανδριών και συνελήφθη

Αντιμέτωπη με πρόστιμο ύψους 4,000 ευρώ βρίσκεται 35χρονη Βρετανίδα, μόνιμη κάτοικος Κύπρου, επειδή αποκάλεσε, στο Facebook, «άχρηστο» τον μουχτάρη του χωριού Μανδριά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο διαδίκτυο της Βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, τρεις αστυνομικοί εμφανίστηκαν στο σπίτι της Βρετανίδας και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στον αστυνομικό σταθμό με την κατηγορία της συκοφαντίας και της εξύβρισης.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, το ένταλμα σύλληψης εναντίον της Βρετανίδας εκδόθηκε αφού ο κοινοτάρχης του χωριού, Κύπρος Μιχαηλίδης, είδε την ανάρτηση της γυναίκας στο Facebook και παραπονέθηκε στην Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι η 35χρονη Βρετανίδα, η οποία ζει στην Κύπρο τα τελευταία 14 χρόνια με τον σύζυγό της, Χρίστο, συμμετείχε σε μια διαδικτυακή συζήτηση μεταξύ πολλών άλλων Βρετανών αποδήμων, οι οποίοι ζουν κοντά στο χωριό, και διαμαρτύρονταν για την απόφαση του κ. Μιχαηλίδη να ξεκινήσει ένα μεγάλο κατασκευαστικό έργο στο κέντρο του χωριού μερικές ημέρες μετά την άρση του lockdown, προκαλώντας τεράστια προβλήματα οδικής κυκλοφορίας και στάθμευσης.

Διερωτήθηκαν γιατί ο κοινοτάρχης δεν είχε ξεκινήσει το εν λόγω έργο κατά τη διάρκεια του lockdown, όταν η κυκλοφορία ήταν περιορισμένη. Συγκεκριμένα, η 35χρονη έγραψε στο Facebook ότι ο κ.Μιχαηλίδης δεν θα έπρεπε ποτέ να εκλεγεί μουχτάρης και ότι δεν πρόκειται να ξανά πάρει άλλη θητεία. Στην ανάρτησή της πρόσθεσε ότι νιώθει ευγνώμων που δεν είναι μόνο η κυπριακή κοινότητα που ξέρει «πόσο άχρηστος είναι».

Στο μεταξύ, όπως αναφέρεται, η Αστυνομία διαβεβαίωσε την 35χρονη Βρετανίδα πως η καταγγελία θα αποσυρόταν εάν η ίδια απολογείτο μέσω Facebook, κάτι το οποίο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η γυναίκα έπραξε. Πάντως, όπως δήλωσε η ίδια, παρά την απολογία οι καταγγελίες δεν έχουν ακόμη αποσυρθεί.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Πέγεια: Summer Breeze hotel – Το νέο στολίδι της περιοχής

Taste and Hospitality

Λάρνακα: Στο δικαστήριο ο ιδιοκτήτης κλαμπ που λειτουργούσε «κρυφά»

Κόκκινος ουρανός “σκέπασε” το νησί

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!