Νέα Νεα της Αγορας

Πωλείται ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά σπίτια της Λευκωσίας

Η APS ανακοινώνει την πώληση ενός από τα μεγαλύτερα ακίνητα του χαρτοφυλακίου της. Το ακίνητο αυτό βρίσκεται στα Λατσιά και είναι χτισμένο πάνω σε ένα λόφο με την συνολική έκταση του οικοπέδου να φτάνει τα 6.733 τ.μ. Πρόκειται για μία διώροφη έπαυλη με υπόγειο, προσφέροντας προνομιακή θέα στις γύρω περιοχές.  Οι συνολικοί καλυμμένοι χώροι είναι 1525τ.μ., με καλυμμένες βεράντες 234 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 107 τ.μ. και το εξωτερικό βοηθητικό κτήριο να φτάνει τα 41 τ.μ.

Το σπίτι χτίστηκε το 2004 και είναι σε άριστη κατάσταση συντήρησης, λόγω των πολυτελών και υψηλής ποιότητας υλικών και φινιρισμάτων που χρησιμοποιήθηκαν.

Το σπίτι αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και ντουλάπες στο καθένα από αυτά, βιβλιοθήκη, 3 τζάκια, ανελκυστήρα, μια υπέροχη κουζίνα ενιαίου χώρου με τραπεζαρία και 2 καλυμμένες βεράντες, θερμαινόμενη πισίνα 60 τ.μ. στο υπόγειο, σάουνα, και πολλά άλλα.

Το εξωτερικό του σπιτιού αποτελείται από ένα υπέροχα διαμορφωμένο κήπο , περιμετρικά προστατευμένο από υψηλή περίφραξη και ηλεκτρικά ελεγχόμενες πόρτες, χώρο μπάρμπεκιου και μια πισίνα 130 τ.μ. μαζί με χώρο στάθμευσης 6 συνολικά αυτοκινήτων. apslatsia3

Το σπίτι αυτό μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί σαν ένα κόσμημα στη περιοχή. Η πρωτοποριακή του κατασκευή καθώς επίσης και η προνομιακή του θέση με αξιοζήλευτη θέα, το καθιστά μοναδικό.

apslatsia4

Βρείτε τον κατάλληλο γραφειακό χώρο για την επιχείρησή σας ή την ιδανική κατοικία για εσάς και την οικογένειά σας, εξυπηρετώντας όλες τις καθημερινές αλλά και επενδυτικές ανάγκες.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Δεν μπορούν να βρουν προσωπικό στην επισιτιστική βιομηχανία – Έφυγαν από την Κύπρο

Taste and Hospitality

Γ.Καρούσος: Καθολική απαγόρευση πτήσεων από και προς όλα τα κράτη…μέχρι πότε!

Τα αντικαταθλιπτικά σποράκια που μειώνουν την χοληστερόλη

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!