Νέα Νεα της Αγορας

Δεν θα υπάρχει χρέωση για τα τραπεζάκια στους πεζόδρομους Λευκωσίας

Δεν θα υπάρχει  χρέωση υπαίθριας εστίασης μέχρι της 31 Δεκέμβρη του 2021 αφού ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κ. Κωνσταντίνος Γιωρκατζης, έκανε δεχτώ το αίτημα του συνδέσμου Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου

Ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει τους επιχειρηματίες  εστίασης  και καφέ της περιοχής , ότι ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, έκανε δεχτώ το αίτημα του συνδέσμου μας και μέχρι της 31 Δεκέμβρη του 2021 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΧΡΕΩΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.

Αν και δεν είναι πρώτη φορά που ο Κ. Γιωρκατζης έχει δείξει  το πόσο στηρίζει τους επιχειρηματίες της παλιάς πόλης εν τούτοις  με το να αποδεχτεί το αίτημα μας περί  αναστολής πληρωμής τέλους χρήσης του πεζοδρόμου έκανε φανερό οτι την δύσκολη αύτη συγκύρια  είναι δίπλα  ξανά στους ακρίτες  καταστηματάρχες των πεζοδρόμων στήριγμα και αποκούμπι τους.

Ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας  σαν το μόνο ΝΟΜΙΜΟ οργανωμένο σύνολο  των καταστηματαρχών της περιοχής το όποιο εκπροσωπεί την καταπληχτική πλειοψηφία των επιχειρηματιών των πεζοδρόμων θερμά ευχαριστεί τον Δήμαρχο Κ.Γιωρκατζη και μέσω αυτού όλο το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λευκωσίας .

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Απαγόρευση κυκλοφορίας Ελλάδα: Έτσι θα παίρνουν άδεια για να βγαίνουν εκτός σπιτιού

Taste and Hospitality

Πάφος: Αναστέλλεται η λειτουργία υποστατικού λόγω κυβείας

Taste and Hospitality

Υπ.Υγείας: Μέτρα για τους υπεύθυνους επιχειρήσεων τροφίμων – Αφορά και καταναλωτές

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!