Νέα Φιλοξενία

Aυτή είναι η νέα παραλία στην κοινότητα Γιαλιάς στην επαρχία Πάφου

Εμπλουτίζονται ακόμη περαιτέρω οι υποδομές σε λιγότερο ανεπτυγμένες περιοχές της επαρχίας Πάφου. Η   εν λόγω παραλία στην κοινότητα Γιαλιάς έχει πρόσφατα λάβει όλες τις εγκρίσεις  από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους και έχει ήδη καταρτισθεί και δημοσιευθεί σχετικό σχέδιο χρήσης της παραλίας.

Βάσει του προγραμματισμού  αλλά και του σχεδίου χρήσης παραλίας, η  Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, σε συνεργασία με την κοινότητα Γιαλιάς, την  Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου και με την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού έχουν σε εξέλιξη την υλοποίηση της πρώτης φάσης λειτουργίας της κοινοτικής παραλίας. 

Η πρώτη φάση υλοποίησης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τοποθέτηση ναυαγοσωστικού πύργου, ομπρελών και ξαπλώστρων, ελαφρές κινητές κατασκευές φιλικές προς το περιβάλλον (αλαξιέρες, τουαλέτες κ.α), υποδομή για συλλογή/διαλογή ανακυκλώσιμων υλικών, στατικές και έξυπνες πινακίδες πληροφόρησης  τόσο για την χρήση της παραλίας όσο και για την προστασία της χλωρίδας και πανίδας της περιοχής.

Οι εργασίες της πρώτης φάσης  αναμένονται να ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες  ενώ η παραλία αναμένεται να δοθεί στο κοινό για χρήση από την 1η Αυγούστου 2021 με την έναρξη εργοδότησης ναυαγοσώστη.

Όπως αναφέρει η ΕΤΑΠ περιφέρειας Πάφου, σε τελικό στάδιο βρίσκεται ο σχεδιασμός και άλλων τριών δημόσιων παραλιών στην ευρύτερη περιοχή με στόχο την αναβάθμιση και μετατροπή τους σε πρότυπες παραλίες υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

3962813304258000 changing rooms, ETC

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Elysia Breeze: Εντυπωσιακά πιάτα σε όψη αλλά και σε γεύση!

Είμαστε ήρωες: 239 μέρες μετά το χτύπημα της πανδημίας…με δύο ασθενείς

Λάρνακα: Βαρέθηκαν την καραντίνα 24 αλλοδαποί – Μετέτρεψαν σπίτι σε κλαμπ

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!