Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

Η Finsbury Food Group επεκτείνει τη συνεργασία με τη Diageo με την κυκλοφορία του Premium Pink Cake της Gordon’s

Η παραγωγός κέικ με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο Finsbury Food Group επεκτείνει τη συνεργασία της με τον παγκόσμιο γίγαντα ποτών Diageo για να ξεκινήσει μια συνεργασία με το brand gin Gordon’s.

Η Finsbury θα κυκλοφορήσει ένα από τα αποσταγμένα τζιν του Gordon σε μορφή κέικ. Το Premium Pink Cake του Gordon έχει επίστρωση σε ροζ και λευκό σφουγγάρι με μαρμελάδα βατόμουρου και συμπληρώνεται με ζαχαροαλοιφή Premium Pink με γεύση Gordon.

Πρώτα συνεργάστηκε με τη Diageo το 2018, η ομάδα έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με άλλες μάρκες που ανήκουν στη Diageo, όπως το Baileys. Και οι δύο εταιρείες έκτοτε κυκλοφόρησαν τα Baileys Chocolate Treat Blondie Bars, Salted Caramel Cupcakes, Chocolate Yule Log, καθώς και δύο παραλλαγές εορταστικών κέικ  – Φράουλες & Κρέμα και Σοκολάτα Μάρμαρο.

«Συνεργαζόμασταν με την Diageo για πολλά χρόνια και έχουμε δει τεράστια επιτυχία όταν είχαμε παντρέψει στο παρελθόν μαζί τα αγαπημένα τους ποτά με την τεχνογνωσία μας στην κατασκευή όμορφων κέικ», δήλωσε η Emma Hamilton, διευθύντρια της Finsbury. «Στη Finsbury αναζητούμε πάντα τρόπους για να φέρουμε την καινοτομία στην κατηγορία των κέικ και να ενθουσιάσουμε το κοινό με την κυκλοφορία νέων προϊόντων που δεν έχουν ξαναδεί.

Ο Declan Hassett, ανώτερος διευθυντής αδειοδότησης της Diageo πρόσθεσε: «Στο Gordon εργαζόμαστε σκληρά για να προκαλέσουμε τον κλάδο, να μείνουμε μπροστά στην καμπύλη και να καθορίσουμε τις τάσεις όσον αφορά την ειδική συλλογή αποσταγμένων. Επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στην καινοτομία προϊόντων και μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη κυκλοφορία του Premium Pink Gin το 2017, θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά διαφορετικό και ξεχωριστό για τους πελάτες μας. Δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή από το να συνεργαζόμαστε με τη Finsbury για να κάνουμε τα ονειρεμένα μας κέικ πραγματικότητα. “

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η Hoegaarden παρουσιάζει τη περιορισμένη έκδοσης μπύρα Cherry Blossom

Taste and Hospitality

ENAK DAIRY: Αθηένου -Στοκχόλμη συνεργάζονται για την παρασκευή γαλακτοκομικών προϊόντων

Taste and Hospitality

H βιομηχανία αφιερωμένη στο να κάνει τα τρόφιμα τραγανά

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!