Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Carlsberg: Ξεπέρασαν τις προσδοκίες τα κέρδη και τα έσοδα

Τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης αναβάθμισε η δανέζικη ζυθοποιία Carlsberg μετά από την ανακοίνωση των πωλήσεων που ήταν υψηλότερες των προσδοκιών, προειδοποιώντας ωστόσο ότι αυστηροί περιορισμοί στην Ασία θα μπορούσαν να πλήξουν τις πωλήσεις.

Η τρίτη μεγαλύτερη ζυθοποιία παγκοσμίως τόνισε πως οι όγκοι μπύρας σε βασικές αγορές όπως η Κίνα και η Ρωσία, έχουν αυξηθεί σε πολύ υψηλότερα των προ πανδημίας επιπέδων, ενώ οι ευρωπαϊκές αγορές όπως η Γαλλία, η Ελβετία και η Σουηδία παραμένουν χαμηλότερα από τα επίπεδα προ πανδημίας.

Ενώ η αβεβαιότητα για το υπόλοιπο του έτους συνεχίζεται, είμαστε ικανοποιημένοι με την ισχύ των αποτελεσμάτων α΄ εξαμήνου, και την καλή αρχή στο γ΄ τρίμηνο, αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος Cees t Hart.

«Αν και βλέπουμε σταδιακή επιστροφή σε πιο φυσιολογικό περιβάλλον στις αγορές ανά την Ευρώπη, άλλες αγορές, ιδιαίτερα στην Ασία, εξακολουθούν να υπόκεινται σε αυστηρούς περιορισμούς λόγω νέων κυμάτων της πανδημίας», πρόσθεσε.

Οι πωλήσεις για το διάστημα Απριλίου-Ιουνίου διαμορφώθηκαν στα 18,69 δισ. κορόνες Δανίας (2,94 δισ. δολάρια), σε σχέση με τα 17,97 δισ. κορόνες που ανέμεναν οι αναλυτές.

Η Carlsberg τόνισε τώρα πως αναμένει τα λειτουργικά κέρδη να αυξηθούν κατά 8%-11% το 2021, υψηλότερα από την προηγούμενη εκτίμηση για αύξηση 5%-10%.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Το πιο πολυτελές τροχόσπιτο στον κόσμο είναι διώροφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Λεμεσός: Δεν άντεξε τα περιοριστικά μέτρα -Έσπασε την πόρτα και μπήκε σε μπυραρία

Ξενοδοχείο σε αυτό το υπέροχο νησί δίνει δωμάτια για 4,5 ευρώ τη βραδιά (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!