Νέα Νεα της Αγορας

Παραμένουν τα ερωτηματικά για τον αιφνίδιο θάνατο της Μαίρης Λιοτατή

Δεν έριξε φως στα αίτια θανάτου της Μαίρης Λιοτατή, η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες το πρωί στη σορό της από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέτα. Η επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία αναφέρει ότι έχουν παραλειφθεί από τη σορό της κοπέλας δείγματα – τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για τοξικολογικές, ιστοπαθολογικές και άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται να καταδείξουν την ακριβή αιτία θανάτου.

Ο ξαφνικός θάνατος της Μ. Λιοτατή, η οποία ήταν ευρέως γνωστή λόγω της επιχειρηματικής της δραστηριότητας στην αλυσίδα ζαχαροπλαστείων που διέθετε ο πατέρας της, σκόρπισε θλίψη στη Λάρνακα και στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, απ’ όπου καταγόταν. Επρόκειτο για μια πολύ αγαπητή προσωπικότητα, γι’ αυτό και οι οικείοι, οι φίλοι και όσοι τη γνώριζαν αδυνατούν ακόμα να πιστέψουν την είδηση του θανάτου της. Η άτυχη μητέρα καταλείπει σύζυγο κι ένα βρέφος 6 μηνών.

Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Μιχάλη Καλοπετρίδη, τον Αύγουστο του 2019 και διέμεναν στη Λάρνακα. Την 33χρονη εντόπισε νεκρή το πρωί της περασμένης Πέμπτης (9/9) ο σύζυγός της, ο οποίος ειδοποίησε ασθενοφόρο που τη μετέφερε εσπευσμένα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της. Η κηδεία της Μαίρης Λιοτατή τελέστηκε χθες το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στο Φρέναρος.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Εμβολιασμό των εργαζομένων ζητούν τα κέντρα αναψυχής

Taste and Hospitality

Στο 90% η επισκεψιμότητα στα κέντρα αναψυχής Πάφου

Taste and Hospitality

Ξεκλείδωμα Μαρτίου: Κλειδώνουν τα επόμενα 24ωρα οι χαλαρώσεις

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!