Διοίκηση Πρόσωπα

Νίκος Κ. Σιακόλας: Tα βιώματα, οι περιπέτειες και οι εμπειρίες ενός επιχειρηματία

Βαδίζοντας στα 94 χρόνια της ζωής του, ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Κ. Σιακόλας συμπυκνώνει σε ένα καλαίσθητο βιβλίο 225 σελίδων όλες τις εμπειρίες του και καταθέτει χρήσιμα διδάγματα για νέους επιχειρηματίες και όχι μόνο. Δεν πρόκειται για απομνημονεύματα ούτε για αυτοβιογραφία, παρόλο που το περιεχόμενο του βιβλίου μπορεί να πάρει και αυτό το χαρακτηρισμό. Πρόκειται για μαθήματα και διδάγματα με διαχρονική αξία. Αφηγήσεις σε πρώτο πρόσωπο για βιώματα, περιπέτειες, εμπειρίες ενός επιχειρηματία που έχει πολλά να πει.

Η «μούττη» του νερού, ο Λαχανάρης ο ρολογάς, ο χαμός του μικρού Κυριάκου. Κυνήγι θανάτου στα Άδανα, πρώτες εμπορικές επιτυχίες, ανθρώπινες σχέσεις. Το πλήγμα της τουρκικής εισβολής, το ξεκίνημα από την αρχή. Κύπρος, Λίβανος, Αγγλία, Ελλάδα, Νιγηρία. Εξαγορές, επεκτάσεις, διεθνείς κοινοπραξίες, τολμηρά ανοίγματα. Καινοτόμα, πρωτοποριακά έργα, κοινωνική προσφορά, μεγάλες δωρεές. Τοπική και διεθνής αναγνώριση, τίτλοι τιμής. Μία επίσκεψη που δεν έγινε ποτέ…Μία επίκληση στον Πενταδάχτυλο μαζί με τον ποιητή. Ένα συναρπαστικό ταξίδι ζωής εννέα δεκαετιών που συνεχίζεται…

Στο βιβλίο ο Νίκος Σιακόλας συνοψίζει το διαχρονικό του πιστεύω ως εξής: Ο άνθρωπος πρέπει πάντοτε να προσπαθεί, να μαθαίνει, να διεκδικεί το ορθό και το δίκαιο, να επιμένει, να αγαπά, να αναγνωρίζει τα λάθη του, να κατανοεί, να συγχωρεί, πάντοτε με ευπρέπεια και αξιοπρέπεια, και να προσφέρει στην κοινωνία.

ΝΙΚΟΣ ΣΙΑΚΟΛΑΣ | Ι LOVE STYLE

Το βιβλίο περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Για την ετοιμασία του πρόσφερε την πολύτιμη βοήθειά του ο δημοσιογράφος Κυριάκος Κυριάκου, οποίος συνέβαλε στην ηχογράφηση της αφήγησης και των συνεντεύξεων και στην επιμέλεια των κειμένων. Τη διόρθωση των κειμένων, τη σελιδοποίηση, το οπτικό υλικό και τη γενική επιμέλεια της έκδοσης είχε ο δημοσιογράφος Παύλος Κ. Παύλου, για πολλά χρόνια στενός συνεργάτης του κ. Σιακόλα.

Το βιβλίο διατίθεται δωρεάν από τα γραφεία του Ομίλου για όποιον ενδιαφέρεται.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Γαστρονομικός τουρισμός : Αναζήτηση γαστρονομικών γεύσεων και απολαύσεων

Taste and Hospitality

Πούρο & αλκοόλ: Σχέση στοργής

Taste and Hospitality

Οι προθέσεις των αεροπορικών εταιριών σ’ ότι αφορά στις τιμές των εισιτηρίων (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!