Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Έρχεται η Γιορτή του Μανιταριού στα Σπήλια!

Διοργανώνεται και φέτος στα Σπήλια από το Κοινοτικό Συμβούλιο Σπηλιών και το Κέντρο Προώθησης Παραδοσιακών Προϊόντων η 3η  Παγκύπρια Γιορτή Μανιταριού το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Δεκεμβρίου  2021  από τις 10 π.μ. – 6:00 μ.μ.

Μην χάσετε, λοιπόν, την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινότητα σε ένα σπάνιας ομορφιάς, φυσικό τοπίο, μέσα στο Δάσος του Τροόδους, όπου ειδικοί στη συλλογή μανιταριών θα σας μυήσουν στα μυστικά, βοηθώντας σας στην ταυτοποίηση και τη διαλογή τους.

Ταυτόχρονα θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μανιταροεδέσματα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ανακαλύψετε τον μυστηριώδη και μαγικό κόσμο των μανιταριών μέσα από σεμινάρια, που θα σας παρέχουν μια ανεκτίμητη παρακαταθήκη γνώσεων.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση και πώληση μανιταροπροιόντων όπως, υπαίθρια μανιταρομαγειρέματα, και παραδοσιακά εδέσματα.

Η κοινότητα των Σπηλιών συνιστά ένα εκπληκτικό ορεινό θέρετρο στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να βρει αυτό που επιθυμεί: από καλό φαγητό μέχρι μουσεία, θαυμαστές εκκλησίες και φυσικά απόλαυση του πανέμορφου κυπριακού φυσικού πλούτου.

Το χωριό Σπήλια βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας και αποτελεί το χωριό με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην περιοχή της Σολέας (1050 μέτρα).

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Έρχεται η πρώτη digital γευσιγνωσία του First Growth στις 27 Φεβρουαρίου!

Taste and Hospitality

Η Κύπρος προσκεκλημένη χώρα του φεστιβάλ κινηματογράφου Raindance στο Λονδίνο

Taste and Hospitality

Τη στρατηγική προσέλκυσης εταιρειών θα εξηγήσει στους ξένους επενδυτές το Υπ.Οικονομικών

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!