Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Τέλος οι μεγάλες μερίδες στα McDonald’s

Η McDonald’s Holdings Co. στην Ιαπωνία στο εξής, και συγκεκριμένα από την ερχόμενη Παρασκευή, θα προσφέρει στους πελάτες της τηγανητές πατάτες αποκλειστικά σε μικρές μερίδες. Η συμφόρηση στα λιμάνια σε συνδυασμό με τα περιοριστικά μέτρα εξαιτίας της πανδημίας πλήττουν την εφοδιαστική αλυσίδα προκαλώντας τεράστια προβλήματα. Εδώ και αρκετό διάστημα, βασικά προϊόντα βρίσκονται σε έλλειψη.

Έως ότου, η φημισμένη αλυσίδα fast-food καταφέρει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με εναλλακτικές λύσεις, θα προσφέρει τηγανητές πατάτες μόνο σε Small μέγεθος για ένα διάστημα μιας εβδομάδας και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου έως και τις 30 Δεκεμβρίου. Η κατάργηση του μεσαίου και μεγάλου μεγέθους ήταν απαραίτητη «για να διασφαλιστεί ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι πελάτες μας θα έχουν συνεχή πρόσβαση στις τηγανιτές πατάτες στα καταστήματά μας» αναφέρεται μεταξύ των άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα η εταιρεία.

Η McDonald’s ελπίζει πως τα προβλήματα εφοδιασμού που αναπόφευκτα θα επηρεάσουν τα 2.900 καταστήματα της στην Ιαπωνία θα έχουν διευθετηθεί μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενώ εκτιμά πως η εν λόγω απόφαση δεν θα επηρεάσει τα έσοδα της εταιρείας. Οι πελάτες θα λαμβάνουν έκπτωση 50 γιεν (44 σεντς) για κάθε παραγγελία «μενού» της εταιρείας που περιλαμβάνει μεσαίου μεγέθους τηγανητές πατάτες. Στα καταστήματα McDonald’s τα «μενού» συνοδεύονται πάντοτε από μεσαίου μεγέθους μερίδες τηγανιτές πατάτες με τους πελάτες να έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν ή να μειώσουν τη μερίδα αυτή.

Πηγή: Newmoney.gr/Bloomberg

Related posts

Αύριο οι αποφάσεις για χαλαρώσεις ή όχι κατά τη διάρκεια των γιορτών

Taste and Hospitality

Πράσινο φως για την ανέγερση τετράστερου ξενοδοχείου, στον Δήμο Σωτήρας

Taste and Hospitality

Ξάδερφος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ο σεφ του Ομπάμα και του Μπάιντεν

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!