Νέα Νεα της Αγορας

Διομήδης Χατζηβαρνάβα: Έφυγε από την ζωή ο Executive Chef της PNS Restaurants

H απώλεια είναι τεράστια. Ο Διομήδης Χατζηβαρνάβα, έφυγε από την ζωή. Ο Διομήδης ήταν ο Executive Chef της PNS Restaurants. Άνθρωπος με την εμβληματική προσωπικότητα, που μέσα από το πείσμα του αποτέλεσε έμπνευση.

Στην πορεία του έλαβε αναγνώριση, διακρίσεις και βραβεία με κοινό χαρακτηριστικό, την άμεση επιστροφή στους ρυθμούς της καθημερινότητας θέτοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη. Ταπεινός και ακούραστος, ένας τεράστιος μαχητής, ένας τεράστιος άνθρωπος.

Η ανάρτηση της PNS Restaurants:

«Ο αγαπημένος συνάδελφος Διομήδης Χατζηβαρνάβας, δεν είναι πλέον κοντά μας. Ο Executive Chef της PNS Restaurants, ο άνθρωπος με την εμβληματική προσωπικότητα, που μέσα από το πείσμα του αποτέλεσε έμπνευση για όλους εμάς, πέρασε σήμερα στην αιωνιότητα. Είμαστε όλοι σίγουροι ότι περίμενε στωικά να περάσει η γιορτή των Χριστουγέννων και μετά να μας αναστατώσει με τη φυγή του. Τόσο μεγάλη ήταν η επιμονή του όσο και η μεγαλοψυχία του. Μεγαλώσαμε μαζί, στα εύκολα και στα δύσκολα, στα μικρά και τα μεγάλα. Συστηθήκαμε το 1999 όταν ο Διομήδης εντάχθηκε στην ομάδα του Il Gusto Italiano ως μάγειρας.

Eating Awards 2018: Νικητής στην κατηγορία Διεθνής Κουζίνα | Check In Cyprus

Η στοχοπροσήλωση και η αγάπη του για την τέχνη της γαστρονομίας τον ανέβασαν σε όλες τις βαθμίδες του κλάδου με αποκορύφωμα τον τίτλο του Executive Chef που υπηρέτησε ως ηγέτης της ομάδας του και ως πρότυπο. Στην πορεία του έλαβε αναγνώριση, διακρίσεις και βραβεία με κοινό χαρακτηριστικό, την άμεση επιστροφή στους ρυθμούς της καθημερινότητας θέτοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη. Ταπεινός και ακούραστος, ένας τεράστιος μαχητής, ένας τεράστιος άνθρωπος. Σε ευχαριστούμε Chef, συνοδοιπόρε, δάσκαλε και φίλε. Οι σκέψεις όλων μας στην οικογένεια σου. Οι προσευχές μας να σε συντροφεύουν στο μεγάλο ταξίδι φίλε Διομήδη».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Πικάντικα, καυτερά φαγητά…με βότανα που περιέχουν καψαϊκίνη – Αντέχεις;!

Taste and Hospitality

Επικεφαλής της Pfizer: «Δεν έκανα το εμβόλιο, δεν θα πάρω τη σειρά κανενός»

Taste and Hospitality

Από τις 00:01 οι κάμερες της Τροχαίας θα αρχίζουν να «γράφουν» και εξώδικα πρόστιμα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!