Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

The Bedford Post Inn: Το ειδυλλιακό μικρό ξενοδοχείο του Ρίτσαρντ Γκιρ!

Ταξιδέψτε 45 λεπτά βόρεια του Μανχάταν στα ειδυλλιακά λευκά σπίτια του Bedford στο Westchester, όπου θα κάνετε κράτηση για ένα δωμάτιο στο The Bedford Post Inn, ένα πολυτελές ξενοδοχείο οκτώ δωματίων που προσφέρει δύο αξιοσημείωτα σημεία για πάρτι και γάμους. Το υπέροχο αυτό μέρος ανήκει στον Ρίτσαρντ Γκιρ και τη σύζυγό του…

Στα 30 και πλέον χρόνια καριέρας του, τον έχουν αποκαλέσει πολλά πράγματα: Αμερικανός ζιγκολό, τον πιο σέξι άντρα, τον διασημότερο βουδιστή του κόσμου. Την καινούργια του ιδιότητα, σίγουρα δεν την περίμεναν πολλοί: οικοδεσπότης! Ο λόγος για τον Richard Gere που μαζί με την σύζυγό του Carey Lowell δημιούργησαν το Bedford Post!

Είναι ένα από τα τρία κτίρια που επέζησαν του Επαναστατικού Πολέμου, δηλαδή πάνω από 300 χρόνων και υπήρξε ταχυδρομείο αλλά και ιδιωτική κατοικία, για να μετατραπεί πριν από μερικά χρόνια στη σημερινή του μορφή, από τους ιδιοκτήτες Richard Gere και Carey Lowell.

Οι δυο τους είδαν την έκταση 57 στρεμμάτων τυχαία καθώς έκαναν ιππασία και θέλησαν να  προστατεύσουν το ιστορικό αυτό κτίριο, σύμφωνα με το New York Magazine.

Έτσι, λοιπόν, την αγόρασαν, την ανακαίνισαν και την μετατρέψανε σε ένα μικρό ξενοδοχείο 8 δωματίων, που συμπληρώνεται από δύο εστιατόρια.

Το Bedford Post είναι οι νέες εξοχικές κατοικίες στο Bedford της Νέας Υόρκης ένα υπέροχο κτίριο του 18ου αιώνα που περιλαμβάνει ένα μικρό πολυτελές ξενοδοχείο, εστιατόριο, μπιστρό και χώρο για γιόγκα.

Η σχέση του ηθοποιού με τον χώρο αναγνωρίζεται με διακριτικούς τρόπους σε όλο το εσωτερικό, όπως οι ασπρόμαυρες βωβές ταινίες που παίζονται στο σαλόνι και ένα βιβλίο μέσα στο κατάστημα δώρων. Πιο εμφανής είναι η αύρα «Ζεν», που ξεχύνεται από τον περιβάλλοντα χώρο με πανέμορφα δάση, τα  λουλούδια, ενώ οι ουδέτεροι τόνοι κυριαρχούν παντού στο εσωτερικό.

Αφού κάνετε check in  στη ρεσεψιόν, θα σας προσφέρουν ένα ποτήρι σαμπάνια και, στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στον προσωπικό σας χώρο, όπου σας περιμένουν πλούσια σεντόνια, μια αντίκα μπανιέρα και… βουκολική θέα.

Το στούντιο για γιόγκα και το καφέ (που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους κατοίκους της περιοχής) έρχονται να συμπληρώσουν την εικόνα. Ο πατέρας του διάσημου ηθοποιού μεγάλωσε σε φάρμα, γι’ αυτό και το όλο εγχείρημα ήταν πολύ ιδιαίτερο για τον Richard Gere.

Πλέον, αποτελεί πόλο έλξης της περιοχής, καθώς φιλοξενεί εκδηλώσεις γάμων και μπορεί κάποιος να απολαύσει το μεσημεριανό του την Κυριακή ή να σταματήσει για έναν καφέ κατά τη διάρκεια της ιππασίας.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ισχυρές επιδόσεις του τουρισμού στο Ντουμπάι

Taste and Hospitality

FAO: Συνεχίζει να αυξάνεται η τιμή στο σιτάρι – Μείωση σε τρόφιμα

Taste and Hospitality

5 Superfoods στο πρωινό σου πιάτο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!