Παρουσίαση Φιλοξενία

Lounge αεροδρομίου: Πως να μπείτε και τι θα αντικρύσετε!

Τα mango smoothies δελεάζουν. Τα μαλακά φρεσκοψημμένα κουλούρια σας κλείνουν το μάτι. Platters Σκωτίας, καπνιστός σολομός, λουκάνικα, μπέικον, αυγά, βάφλες, κρέπες, κρουασάν και πολλά ακόμα καλούδια. Τι είναι όλα αυτά; Έτσι, απλά αρχίζει μια τυπική ημέρα στο lounge της Lufthansa!

Το business class Lufthansa lounge στη βάση της εταιρείας στην Φρανκφούρτη, προσφέρει όλες τις ανέσεις στον ταξιδιώτη που θα περιμένει μεταξύ των πτήσεών του ή θα έρθει νωρίτερα για τη δική του πτήση. Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια για να κοιμηθείτε, μπάνιο(με παντόφλες και μπουρνούζια), ιδιωτικές καμπίνες, μπαρ σε όλο το lounge καθώς και ένα χώρο γεμάτο πούρα!

First class terminal

Review: Lufthansa Business Class Lounge Frankfurt T1

Το τέρμιναλ της Lufhtansa είναι ένας καταπληκτικός χώρος. Όσοι τυχεροί το συναντούν, εκπλήσσονται από την πολυτέλεια που συναντάνε. Κατά την άφιξή σας, ένας παρκαδόρος της εταιρείας θα παραλάβει το αυτοκίνητό σας. Μια προσωπική βοηθός σας ελέγχει και σας συνοδεύει εως την ασφάλεια του αεροδρομίου. Από εκεί, περνάτε τον έλεγχο και βρίσκεστε αμέσως στο σαλόνι της πρώτης κατηγορίας!

Εδώ να αναφέρουμε ότι όλα τα lounge δεν είναι τόσο πολυτελή όσο αυτό της Lufthansa. Και φυσικά πρόσβαση σ’ αυτά έχουν μόνο όσοι έχουν κάνει κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια α’ κατηγορίας – business class ή first class.

Τι είναι όμως τα σαλόνια – lounges των αεροπορικών εταιρειών;

Τα lounges των αεροπορικών εταιρειών, είναι ξεχωριστά και δεν έχουν καμία σχέση με τις αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων. Είναι σύγχρονοι χώροι με όλες τις -πολυτελείς- ανέσεις και προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες τους. Από σπα και μασάζ μέχρι δωμάτια για ύπνο.

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες μοιράζονται τα lounges τους, ειδικά εαν ανήκουν μέσα σε κάποιον όμιλο. Για παράδειγμα, ο όμιλος εταιρειών Star Alliance με περισσότερες από 30 εταιρείες-μέλη, μοιράζεται τα lounges που έχει η κάθε εταιρεία, σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου. Μέλος αυτού του ομίλου, είναι και η Aegean! Έτσι, εαν κάνετε κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια της Aegean, σε business ή first class, να ξέρετε ότι δικαιούστε τη μετάβαση και παραμονή μέσα στο business lounge!

Omni Dallas Hotel από 228€. Ξενοδοχεία σε Ντάλας - KAYAK

Lounges αεροδρομίου

Υπάρχουν αεροδρόμια που έχουν τα δικά τους θεματικά lounges για να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερες παροχές στους ταξιδιώτες. Για παράδειγμα στο σαλόνι του αεροδρομίου του Dallas, υπάρχει θεματικό lounge που παίζει συνέχεια αγώνες ποδοσφαίρου!

Lounges απο ξενοδοχεία

Κάποια ξενοδοχεία, ειδικά μεγάλες αλυσίδες, έχουν ανοίξει πρόσφατα lounges στα αεροδρόμια. Παρέχουν έτσι εξτρά υπηρεσίες στους πελάτες τους και τους διευκολύνουν ως προς την παραμονή τους στο αεροδρόμιο. Τους παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, τους διευκολύνουν με το check in και επίσης τους προτείνουν κρατήσεις σε εστιατόρια και τουριστικά θέρετρα της περιοχής!

Παροχές στα lounges

Σε ορισμένα lounges υπάρχουν διαθέσιμες θεραπείες spa, συνεδρίες μασάζ, χαλαρωτικά προγράμματα,κ.α. Στα πιο απλά σαλόνια, όπως αυτά των αεροδρομίων, θα βρείτε σνακ, περιοδικά, καφέ και απλές υπηρεσίες ψυχαγωγίας και χαλάρωσης. Μπορείτε επίσης να φορτίσετε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές καθώς και να αποκτήσετε πρόσβαση στο διαδίκτυο!

Πως θα αποκτήσετε πρόσβαση στα lounges

Εάν έχετε αεροπορικά εισιτήρια πρώτης τάξης ή business class, τότε η κάρτα επιβίβασής σας θα γίνει το εισιτήριο για το πολυτελή lounge.

Ένας άλλος τρόπος είναι εάν χρησιμοποιείτε πιστωτικές κάρτες. Αρκετοί πάροχοι, έναντι μιας συνδρομής, σας δίνουν ελεύθερη πρόσβαση στα lounges σε όλο τον κόσμο. Αυτό φυσικά σας συμφέρει εάν ταξιδεύετε συχνά!

Τέλος, να εκδώσετε κάρτα μιλίων μιας εταιρείας, έτσι ώστε να μαζεύετε μίλια όταν ταξιδεύετε και μαζί να μπορείτε να εισέρχεστε στα lounges της συμμαχίας!

travelo.gr

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Φιλιππούπολης: Η φανερή και αθέατη πλευρά της – Οδοιπορικό (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Δεκαετία ’80: Αυτά τα παιχνίδια, μας έκαναν δώρο τα Χριστούγεννα, θυμάσαι;

Taste and Hospitality

Στο Δάλι η Αρχόντισσα της Κυπριακής Υπαίθρου

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!