Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Amathus Public: Αναστέλλεται η διαπραγμάτευση στο ΧΑΚ

Αναστέλλεται η διαπραγμάτευση των αξιών της εταιρείας Amathus Public Ltd από τις 4 Μαρτίου 2022, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή οποιαδήποτε συναλλαγή ή πράξη περιλαμβανομένων και των εκτός Χρηματιστηρίου συναλλαγών, καθώς και των Over The Counter (OTC) συναλλαγών. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση στο ΧΑΚ, ενόψει αιτήματος που υποβλήθηκε σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς από την ομάδα των κ.κ. Πλάτωνα, Αντιγόνης, Τζοάννας και Τερέζας Λανίτη, της ομάδας των κ.κ. Κώστα, Ευαγόρα και Ιάσωνα Λανίτη, του κ. Μάριου Λανίτη, της κας Ισαβέλλας Ηλιάδη και των εταιρειών Lanitis E.C. Holdings Ltd και Unity Managers (Cyprus) Ltd (οι «Προτείνοντες») για απόκτηση μέχρι και του 100% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Amathus Public Ltd  και αφού με απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς έχει αναγνωρισθεί στους Προτείνοντες δικαίωμα άσκησης δικαιώματος εξαγοράς, οποιαδήποτε συναλλαγή ή πράξη σχετικά με τις αξίες της εταιρείας Amathus Public Ltd, δεν θα είναι δυνατή [Άρθρο 5 της Κανονιστικής Απόφασης αναφορικά με την εκκαθάριση και το διακανονισμό πράξεων επί άυλων αξιών του Κεντρικού Αποθετηρίου και Κεντρικού Μητρώου Αξιών, κατόπιν αποδοχής δημόσιας προσφοράς ή άσκησης δικαιώματος εξαγοράς (ΚΔΠ 96/2008)].

Ως εκ τούτου, το Χρηματιστήριο ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το Άρθρο 183 του περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόμου, αναστέλλεται η διαπραγμάτευση των αξιών της εταιρείας Amathus Public Ltd από τις 4 Μαρτίου 2022 και δεν θα είναι δυνατή οποιαδήποτε συναλλαγή ή πράξη περιλαμβανομένων και των εκτός Χρηματιστηρίου συναλλαγών, καθώς και των Over The Counter (OTC) συναλλαγών. Σημειώνεται ότι η αναστολή διαπραγμάτευσης θα έχει ισχύει το αργότερο μέχρι 2 μήνες (δηλαδή μέχρι τις 4 Μαΐου 2022).

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Περδίος: Ενθαρρυντικά τα μηνύματα για τον τουρισμό

Taste and Hospitality

Το «σούπερ γιοτ των αιθέρων» της Lufthansa -Με ντισκοτέκ, γυάλινο δάπεδο και μπαλκόνι

Taste and Hospitality

Έντονο «φλερτ» με Ρωσία – Αναζητούν τουρίστες

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!