Νέα Νεα της Αγορας

H μάσκα βάζει σε μπελάδες, επώνυμες αλυσίδες εστίασης της Κύπρου (Ανακοίνωση)

Την έντονη δυσαρέσκεια του σε σχέση με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να επαναφέρει την υποχρέωση χρήσης προστατευτικής μάσκας στους εσωτερικούς χώρους, εκφράζει με επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα ο Σύνδεσμος Επώνυμων Αλυσίδων Εστίασης Κύπρου (Σ.Επ.Α.Ε.Κ.).

Στην επιστολή του, ο Σύνδεσμος τονίζει ότι η λειτουργία των επιχειρήσεων-μελών του επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό, σε μια  ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο όπου καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σ.Επ.Α.Ε.Κ. απευθύνει  έκκληση όπως αναιρεθεί το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στους εσωτερικούς χώρους, ώστε να επιτραπεί στον κόσμο να επιστρέψει στην καθημερινότητα του καλοκαιριού του.

«Οι επιχειρήσεις», καταλήγει η επιστολή, «αντιμετωπίζουν ήδη τεράστιες προκλήσεις με την παντελή έλλειψη προσωπικού και τις συνθήκες ανεξέλεγκτης αύξησης στο κόστος της ενέργειας και των τροφίμων. Αδυνατούμε να αντιμετωπίσουμε επιπρόσθετες δυσκολίες που θα προκληθούν από την υποχρεωτική χρήση μάσκας».

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσια την επιστολή του Συνδέσμου Επώνυμων Αλυσίδων Εστίασης Κύπρου προς τον υπουργό Υγείας:

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Θέμα: Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, ο Σύνδεσμος Επώνυμων Αλυσίδων Εστίασης Κύπρου (Σ.Επ.Α.Ε.Κ.) εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του σε σχέση με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να επαναφέρει την υποχρέωση χρήσης προστατευτικής μάσκας στους εσωτερικούς χώρους.

Για ακόμα μία φορά, βλέπουμε την Κύπρο να πρωτοπορεί και να επιβάλλει μία συντηρητική αντιμετώπιση της πανδημίας, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες χώρες.

Η απόφαση αυτή επηρεάζει πρακτικά και ψυχολογικά την καθημερινότητα όλων μας. Η λειτουργία των επιχειρήσεων μας επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο όπου καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς εργασίας.

Απευθύνουμε έκκληση όπως αναιρεθεί το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στους εσωτερικούς χώρους, ώστε να επιτραπεί στον κόσμο να επιστρέψει στην καθημερινότητα του καλοκαιριού του.

Οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ήδη τεράστιες προκλήσεις με την παντελή έλλειψη προσωπικού και τις συνθήκες ανεξέλεγκτης αύξησης στο κόστος της ενέργειας και των τροφίμων. Αδυνατούμε να αντιμετωπίσουμε επιπρόσθετες δυσκολίες που θα προκληθούν από την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Φωτο – Αρχείου

.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

5 φαγητά που οι άντρες δε θα φτιάξουν ποτέ

Taste and Hospitality

Τα οφέλη των κερασιών στην υγεία των παιδιών (Plus 2 συνταγές)

Taste and Hospitality

To νέο επαγγελματικό βήμα του Πάνου Ιωαννίδη συνδυάζει φαγητό και σινεμά

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!