Διοίκηση Τάσεις

Τι είδος τουρισμού προσελκύει Ευρωπαίους ταξιδιώτες στην Τουρκία

Οι Ευρωπαίοι ταξιδιώτες στρέφονται προς την Τουρκία για ιατρικό τουρισμό. Αυτό το είδος τουρισμού προσελκύει περισσότερους επισκέπτες στην χώρα.

Η Τουρκία έχει έρθει στο προσκήνιο στον ιατρικό τουρισμό με ανταγωνιστικές τιμές, δήλωσε ο Ali Yakut, γενικός διευθυντής του healthineverywhere.Παρέχει ιατρικές υπηρεσίες σε περίπου 1,2 εκατομμύρια τουρίστες που προέρχονται από την Ευρώπη.Πολλές πόλεις στην Τουρκία παρέχουν ιατρικό τουρισμό για ξένους ταξιδιώτες, με επικεφαλής τουριστικά κέντρα όπως η Κωνσταντινούπολη, η Αττάλεια και η Άγκυρα.

Οι ξένοι τουρίστες που έρχονται στην Τουρκία προτιμούν περισσότερο τις ιατρικές υπηρεσίες στους τομείς των αισθητικών επεμβάσεων, της μεταμόσχευσης μαλλιών, της καρδιοχειρουργικής, της ορθοπεδικής, της ογκολογίας, της οδοντικής υγείας και της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Σύμφωνα με τον Ali Yakut, η κορυφαία αγορά-πηγή είναι η Βρετανία. Ο αριθμός των Βρετανών επισκεπτών που έρχονται στην Τουρκία για ιατρικό τουρισμό αυξάνεται κάθε χρόνο. Από το 2010 με μερικές χιλιάδες επισκέπτες το 2010, έφτασε σε δεκάδες χιλιάδες σήμερα.

“Η Τουρκία είναι μία από τις 10 κορυφαίες χώρες που επιλέγουν οι Βρετανοί για ιατρική περίθαλψη, τονίζει ο Ali Yakut.Καθώς η πανδημία τελειώνει, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ιατρική υποδομή και την επιτυχία της Τουρκίας στα ξενοδοχεία και τη φιλοξενία, θα αλλάξει αυτή την κατάταξη σε σύντομο χρονικό διάστημα.Ο στόχος της Τουρκίας είναι να αναρριχηθεί στο top 5″.Όπως σημείωσε μια ομάδα γιατρών από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία θα έρθει στην Τουρκία τον Μάρτιο για εκπαίδευση.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Aπίθανες απαντήσεις και μυστικά για τα αεροπλάνα

Taste and Hospitality

«Εκρηξη» στα Airbnb μετά τα lockdown

Taste and Hospitality

Αθλητικός τουρισμος: Θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη 10ετία

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!