Νέα Νεα της Αγορας

Εκδρομή στο βουνό; Μάθε πόσα θα πληρώσεις σε καύσιμα (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Μπορεί το καλοκαίρι να μυρίζει θάλασσα αλλά και οι εκδρομές στο βουνό αναζητώντας ανάσα δροσιάς είναι ψηλά στις προτιμήσεις των κύπριων. Το Alphanewslive έκανε έρευνα και παρουσιάζει πόσα καύσιμα θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιος για να κάνει μια εκδρομή στα ορεινά βουνά του νησιού μας για να απολαύσει καθαρό αέρα αλλά και δροσιά.

Πλάτρες, Όμοδος και Τρόοδος είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για εκδρομή στου βουνό με τις περιοχές τα σαββατοκύριακα να πλημυρίζουν από κόσμο.

Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος προς Όμοδος με Αμόλυβδη 95

Συνολικά 123 χιλιόμετρα θα πρέπει να διανύσει κάποιος για να μεταβεί από την Λευκωσία στο Όμοδος που αυτό σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιεί Αμόλυβδη 95 θα πρέπει να πληρώσει €14,72 για μονή διαδρομή και €29,45 για διπλή. Για τους Λεμεσιανούς το κόστος είναι χαμηλότερο μιας και το Όμοδος απέχει μόλις 40 χιλιόμετρα από την πόλη. Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσουν €9,58 για διπλή διαδρομή και μόλις €4,79 για μονή διαδρομή.

Κοντά στα έξοδα των πρωτευουσιάνων είναι και των κατοίκων Λάρνακας. Η Λάρνακα είναι 105 χιλιόμετρα μακριά από το Όμοδος που μεταφράζεται σε €12,57 για μονή διαδρομή και €25,14 με επιστροφή στην Λάρνακα. €7,30 θα κληθούν να πληρώσουν σε αμόλυβδη 95 οι παφίτες για να μεταβούν στο Όμοδος και άλλα τόσα για να επιστρέψουν πίσω στην πόλη τους.

Με την μέση τιμή πετρελαίου στο €1,88, φθηνότερα θα στοιχίσει στους κατόχους αυτοκινήτων με πετρέλαιο κίνησης μια εκδρομή στα ορεινά.

Για μονή διαδρομή από την Λευκωσία στο Όμοδος θα στοιχίσει €13,87, από την Λάρνακα €11,84, από την Λεμεσό €4,51 και από την Πάφο €6,77.

Για διπλή διαδρομή από την Λευκωσία στο Όμοδος θα στοιχίσει €27,74, από την Λάρνακα €26,68, από την Λεμεσό €9,02 και από την Πάφο €13,54.

Πλάτρες

Πολλοί είναι οι εκδρομείς που επιλέγουν τις Πλάτρες για την μονοήμερη τους εκδρομή. Σε καύσιμα για διαδρομή με επιστροφή μεταφράζεται ως εξής:

Τρόοδος

Την τιμητική του έχει κάθε καλοκαίρι και το Τρόοδος αφού εκτός από χιόνια οι εκδρομείς μπορούν να απολαύσουν την φύση.

Αναλυτικά το πόσα θα κοστίσει σύμφωνα με το είδος των καυσίμων στον παρακάτω πίνακα:

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Αποδυνάμωση μελλοντικών κρατήσεων στα ξενοδοχεία της Πάφου

Taste and Hospitality

«Μην πυροβολείτε» τη μουσική: Σ’ ένα ψυχρό κόσμο, είναι η μόνη που δίνει «φτερά» στο νου

Νέα ανάπτυξη «μαμούθ» στη Λεμεσό

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!