Πρόσωπα Φιλοξενία

Έλις Μισιρλή…«The Icon»

Πρωτόγνωρη εμπειρία για την ίδια χαρακτηρίζει τον σχεδιασμό και την κατασκευή του «The Icon» η Design Director του ομίλου Imperio Έλις Μισιρλή, η οποία πούδασε Αρχιτεκτονική στο Instituto de Empresa, στην Ισπανία.

Ταυτόχρονα, η κ. Μισιρλή αναφέρεται στην δημιουργία του Obliq, που ήταν-όπως τονίζει ένα τρομερά ενδιαφέρον project και μια διαδικασία συναρπαστική και με πολλές προκλήσεις.

Σε συνέντευξή της στο InBusinessNews, μέρος της οποίας δημοσιεύεται στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού IN Business στο πλαίσιο του αφιερώματος «The Women Issue», η Έλις Μισιρλή, υποδεικνύει ότι οι γυναίκες διαπρέπουν σε πολλούς τομείς και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στη διαμόρφωση της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωή. Παραδέχεται, ωστόσο, ότι θα πρέπει να διανύσουμε αρκετό δρόμο ακόμη μέχρι να μπορούμε να υπερηφανευτούμε για την πλήρη ισότητα των φύλων.

Ποια στιγμή της πορείας σας θα χαρακτηρίζατε καθοριστική και πότε αισθανθήκατε περήφανη;

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του The Icon ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Η συμβολή μου στο συγκεκριμένο project, μου δημιουργεί αισθήματα ικανοποίησης και περηφάνιας.

Πώς συγκρίνετε την σημερινή εποχή και το ρόλο της γυναίκας σε όλα τα επίπεδα (επιχειρηματία, σύζυγος, μητέρα, κτλ) σε σχέση με πριν από μια δεκαετία;

Για δεκαετίες, η ισότητα των φύλων αμφισβητείτο από κάθε άποψη (στη δουλειά, στο σπίτι, στην κοινωνία). Με την αλλαγή των εποχών, ο ρόλος της γυναίκας στην κοινωνία έχει αποκτήσει νέες διαστάσεις.

Οι γυναίκες διαπρέπουν σε πολλούς τομείς και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στη διαμόρφωση της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Ωστόσο, πιστεύω, ότι θα πρέπει να διανύσουμε αρκετό δρόμο ακόμη μέχρι να μπορούμε να υπερηφανευτούμε για την πλήρη ισότητα των φύλων.

Υπάρχει κάποιος ανεκπλήρωτος στόχος σας;

Όχι, συγκεκριμένα. Αμετάθετος και διαρκής στόχος μας είναι να φέρνουμε κοντά τους ανθρώπους μέσω της αρχιτεκτονικής, της τέχνης και του design. Και αυτό είναι που έχουμε πάντα στο μυαλό μας κατά τον σχεδιασμό και υλοποίηση των έργων μας.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Διακοπές στην Κύπρο: 1968 – H Αγία Νάπα το 1997 και το 2019 (ΒΙΝΤΕΟ)

Serial Griller Bar & Grill: Η Αμερικάνικη κουλτούρα σ’ ένα πιάτο

Πέθανε ο Βασίλης Κουρτάκης- «Άνοιξε τον δρόμο του εμφιαλωμένου κρασιού στην Ελλάδα»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!