Νέα Νεα της Αγορας

Ξενοδοχείο της Πάφου άλλαξε τα σχέδια Κυπρίων, «γιατί περίμεναν γκρουπ τουριστών από το εξωτερικό»

Οι σχέσεις των ξενοδόχων με τους πελάτες, αλλά και οι υποχρεώσεις και από τις δύο πλευρές ρυθμίζονται  για όλα τα τουριστικά καταλύματα της χώρας (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή διαμερίσματα, οργανωμένες κατασκηνώσεις κτλ.) ως γνωστό και βάση της νομοθεσίας.

Παρ’όλα αυτά σύμφωνα με ανάρτηση, Κύπριοι ενώ είχαν κάνει κράτηση σε ξενοδοχείο της Πάφου μέσο τηλεφώνου και όχι διαδυκτιακά, τους συμπεριφέρθηκαν ως «δεύτερης κατηγορίας» πελατών, αφού τους ενημέρωσαν μετά από μέρεςς, ότι η διαμονή τους εκεί ακυρώνεται γιατί προέκυψε κράτηση από γκρουπ τουριστών από το εξωτερικό.

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Μιας και λέμε όλοι τα προβλήματα μας με τα ξενοδοχεία να πω και εγώ για το ξενοδοχείο που πάνε κάθε χρόνο οι γονείς μου το k@@@s hotel στην Πάφο. Έκαναν κράτηση για 12 Αυγούστου 4 δωμάτια στα μέσα Ιουλίου. Η κυρία από την reception  τους ενημέρωσε τηλεφωνικώς  ότι: «Δεν θα δεχτούμε κυπρίους εκείνες τις μέρες γιατί περιμένουμε ένα group από εξωτερικό» και τους πρότεινα να αλλάξουν τις ημερομηνίες για τις αρχές Αυγούστου …Οι γονείς μου, άνθρωποι συνταξιούχοι, που δεν τους αρέσουν οι «φασαρίες» αφού δεν τους έδιναν άλλες επιλογές πήγαν τις ημερομηνίες που πρότεινε το ξενοδοχείο… Όταν το έμαθα θύμωσα πολύ. Διώχνουν τους Κύπριους πελάτες και προτιμούν τους ξένους…»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογο περιστατικό έγινε και σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας όπου ακύρωσαν κράτηση συμπολίτη μας με την ίδια αφορμή.

Τα παράπονα και τα σχόλια πολλά ειδικά όπως λένε πολλοί και ισχυεί εν καιρό πανδημίας πολλοί συμπατριώτες μας ήταν αυτοί που «έτρεξαν» να στηρίξουν τις τουριστικές βιομηχανίες.

Κύρια φωτο: Αρχείου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Χωρίς φόρους οι πτήσεις Κύπρου-Ελλάδος μέχρι Οκτώβριο 2020!

Taste and Hospitality

Ανοίγουν τις συμβάσεις πέντε ξενοδοχειακών μονάδων στην Αγία Νάπα

Taste and Hospitality

«Βάζουν» και άλλο χρώμα σε ταξιδιωτικές οδηγίες…Πιο αυστηρά μέτρα σύντομα

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!