Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Η Carlsberg Marston’s Brewing Company θα πουλήσει την Eagle Brewery

Η Carlsberg Marston’s Brewing Company (CMBC) ανακοίνωσε σχέδια για πώληση της Eagle Brewery με έδρα το Μπέντφορντ στον μακροχρόνιο συνεργάτη της, την ισπανική ζυθοποιία S.A. Damm.

Η Damm – πιο γνωστή στο Ηνωμένο Βασίλειο ως ζυθοποιός της Estrella Damm – θα αποκτήσει την πρώτη της ζυθοποιία εκτός της ηπειρωτικής Ευρώπης μέσω της συμφωνίας και τη δεύτερη εκτός Ισπανίας.

Ο Demetrio Carceller Arce, εκτελεστικός πρόεδρος της Damm, δήλωσε: «Αυτή η συμφωνία θα ενισχύσει τη θέση μας στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και θα βοηθήσει στην προώθηση της επωνυμίας μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια βασική αγορά για τη διεθνή ανάπτυξη της εταιρείας. Το βρετανικό κοινό μπορεί αυτή τη στιγμή να απολαμβάνει τα προϊόντα μας σε περισσότερα από 10.000 μπαρ και εστιατόρια, αριθμός που αναμένουμε να συνεχίσει να αυξάνεται τα επόμενα χρόνια».

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι μπύρες της Eagle Brewery θα συνεχίσουν να πωλούνται ως μέρος του χαρτοφυλακίου της CMBC. Όλο το προσωπικό παραγωγής στο Eagle Brewery θα μεταφερθεί στο εργατικό δυναμικό της Damm.

Η CMBC και η Damm έχουν δεσμευτεί σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία διανομής, με μεγάλο μέρος της δραστηριότητας να λαμβάνει χώρα στο Eagle Brewery, όπου η Estrella Damm συσκευάζεται για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου από το 2010.

Η πώληση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2022.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Πάφο: Προειδοποιητική “καμπάνα” σε ξενοδοχείο για να συμμορφωθεί

Taste and Hospitality

Πιτσιλιά: Resort «ανοίγει τις πόρτες» του για τις ανάγκες καραντίνας (Φωτος)

Τουριστικά χωριά και ξενοδοχειακές μονάδες στην πώληση..σε αχρησία και για χρέη (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!