Παρουσίαση Φιλοξενία

Άνοιξε στην Αλαμινό το Robinson Club

Τις πόρτες του άνοιξε και επίσημα στις 13 Ιουνίου 2021, το Robinson Club Cyprus, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μια νέα εμπειρία άνεσης και φιλοξενίας.

Τα εγκαίνια του ειδυλλιακού θερέτρου πραγματοποιήθηκαν στις 9 Ιουνίου 2021, σε μια εντυπωσιακή τελετή, στην παρουσία του Υφυπουργού Τουρισμού Σάββα Περδίου, εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας, τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από την Γερμανία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους ανακαινισμένους και αναβαθμισμένους χώρους του πολυθεματικού θερέτρου, να παρακολουθήσουν θεαματικό show και να απολαύσουν εμπνευσμένα πιάτα από τους διακεκριμένους σεφ του Robinson Club Cyprus.

Η κάθοδος της Robinson στην Κύπρο, συμπίπτει με τα 50χρονα της Διεθνούς Εταιρείας και εντάσσεται στο πλαίσιο συμφωνίας, ανάμεσα στην Muskita Tourist Enterprises Ltd και τον γνωστό κολοσσό TUI AG, βάσει της οποίας η Robinson Club GmnH, η οποία ανήκει εξ ολοκλήρου στη TUI, θα ενεργεί ως διαχειρίστρια του Resort, με τη Muskita να παραμείνει ο μοναδικός ιδιοκτήτης του.

Το νέο ROBINSON Club Cyprus βρίσκεται σε μια έκταση 78.000 m² στη νότια ακτή της Κύπρου, περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, με συνολικά 321 δωμάτια και σουίτες, που στεγάζονται σε διώροφα και τριώροφα μπανγκαλόου.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Με τι ποτό ταιριάζει τελικά το αγαπημένο σας πούρο;

Πρωτοχρονιές χωρίς σπόνσορες και «χορηγούς της τρέσας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τhe Icon: Περιζήτητη η υπηρεσία Icon Stays

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!