Εκδηλώσεις/Σεμινάρια Κυπριακά Προϊόντα

«Κυριακές στην ύπαιθρο»…από σήμερα – Μια υπέροχη εκδρομή για μικρούς και μεγάλους

Μία πολύ ιδιαίτερη και μοναδική σειρά εκδηλώσεων ετοιμάζει ακόμα μια φορά ο “Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας”. Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών είναι η προώθηση των παραδοσιακών τεχνών, της κυπριακής οινογαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων.

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. προγραμματίζεται η πρώτη εκδήλωση με θέμα «Κόκκινος Πηλός, ένα απο τα χαρακτηριστικότερα είδη της κυπριακής τέχνης».

Μας προσκαλούν όλους να επισκεφτούμε τον υπαίθριο χώρο του “Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας”, στον Άγιο Θεόδωρο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε παραδοσιακά και ολόφρεσκα τοπικά προϊόντα και εδέσματα και να δούμε από κοντά τα μυστικά της τέχνης του κόκκινου πηλού.

Οι πιστές μαστόρισσες από τον Κόρνο, που εδώ και χρόνια τιμούν την παραδοσιακή αυτή τέχνη θα βρίσκονται εκεί, κατασκευάζοντας πήλινα αγγεία και δίνοντας μας την ευκαιρία να διεισδύσουμε βαθιά στην ιστορία της τέχνης.

Η σειρά εκδηλώσεων θα συνεχιστεί και κάθε επόμενη Κυριακή από τις τις 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. στο “Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας” μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου 2021, με χορηγό το Υφυπουργείο Τουρισμού, στα πλαίσια του “Σχεδίου Επιχορήγησης Εκδηλώσεων”, που αφορούν σε Οινογαστρονομιά και Τοπικά Προϊόντα που διοργανώνονται στην Κύπρο μέσω του “Προγράμματος Ενίσχυσης Ήσσονος Σημασίας” (de minimis).

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Οινοποιείο Τσιάκκα : Ζωντανή σύνδεση

Taste and Hospitality

Γλυκά του κουταλιού : Ιστορία , Μέθοδος παρασκευής και γαστρονομία

Taste and Hospitality

Ευρωπαϊκό e-συνέδριο συνεργατών της Kaspersky: Tomorrow happens today​

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!