Νέα Νεα της Αγορας

Πήρε την μεγάλη απόφαση ο επιχειρηματίας Γιώργος Θεοδότου (BINTEO/ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Θεοδότου και η Έλις Μισιρλή είναι από τα ζευγάρια της κοσμικής ζωής του νησιού που στα σχεδόν τέσσερα χρόνια που είναι μαζί, έχουν καταφέρει να κρατήσουν χαμηλό προφίλ όσον αφορά στις δημόσιες εμφανίσεις τους. 

Ο επιχειρηματίας, ζήτησε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί, οργανώνοντας ένα πάρτι με αφορμή τα γενέθλιά σε hot location της Λεμεσού, παρουσία των αγαπημένων τους προσώπων, συγγενών και φίλων.

Thumbnail

Ανάμεσα σε εκείνους που παρευρέθηκαν στην πολύ όμορφη στιγμή του ζευγαριού ήταν βεβαίως η Κάτια και η Ελίνα Θεοδότου, η Έλσα και η Ινώ Αναστασιάδη, ο Γιάννης Μισιρλής κα. 

Είναι µόλις 37 ετών και έχει ήδη προλάβει να «γράψει» µία σπουδαία επαγγελµατική πορεία ως Διευθυντής Μάρκετινγκ και ∆ιευθύνων Σύµβουλος των υπεραγορών Άλφα Μέγα στην Κύπρο, από 33 ετών.

Έλις Μισιρλή
Γιώργος Θεοδότου | Ι LOVE STYLE
Τα αδέλφια Θεοδότου

Επί των ηµερών του και υπό τη στενή καθοδήγηση του παππού του, Ανδρέα Παπαέλληνα, η επιτυχηµένη, µε λίγες αρχικά υπεραγορές, επιχείρηση, έγινε ο ηγέτης της αγοράς εν µέσω κρίσης, βάζοντάς τα επιτυχώς µε µεγαθήρια του ευρωπαϊκού µάρκετινγκ.

Ο Γιώργος Θεοδότου άρχισε πρόσφατα και ένα νέο επαγγελµατικό βήµα, αφού ο όµιλος Χ.Α. Παπαέλληνας Εµπορική ΛΤΔ απέκτησε τον τηλεοπτικό σταθµό Alpha Κύπρου µε τον ίδιο να αναλαµβάνει ηγετική θέση στον σταθµό.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Τουριστική και επισιτιστική βιομηχανία: Από την κορυφή στο απόλυτο μηδέν

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 23:00 Μάσκα και σε ανοικτούς χώρους παγκύπρια

Τι σερβίρεται στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι ανά τον κόσμο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!