Γεύσεις Συμβουλές από τους Ειδικούς

Πώς πρέπει να σχεδιαστεί η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου για να προσελκύει απευθείας κρατήσεις

Η πλειονότητα των ξενοδοχείων χάνουν πολλές κρατήσεις για έναν πολύ απλό λόγο: Οι ιστοσελίδες τους δεν είναι καλά σχεδιασμένη. Από τα μικρά bed & breakfast έως τις πολυτελείς αλυσίδες boutique ξενοδοχείων, λίγα καταλύματα φαίνεται να έχουν κατακτήσει την τέχνη της δημιουργίας μιας ιστοσελίδας ξενοδοχείου. Και είναι κρίμα, διότι αυτό αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι του καναλιού τους για απευθείας κρατήσεις.

Τα παραπάνω υπογραμμίζει το businessblog της trivago, το οποίο παρουσιάζει παραδείγματα ξενοδοχείων ανά τον κόσμο, τα οποία, όπως σημειώνει, έχουν βρει το μυστικό για να δημιουργούν ωραίες ιστοσελίδες που βοηθούν στην αύξηση των απευθείας κρατήσεων.

Το κοινό χαρακτηριστικό των επιτυχημένων ξενοδοχειακών ιστοσελίδων είναι:

Καθεμιά από τις εν λόγω ιστοσελίδες ξενοδοχείων μοιράζεται ένα πολύ παρόμοιο σετ στοιχείων σχεδίασης web. Οι ιστοσελίδες επικεντρώνονται σε μεγάλες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, προσφορές κρατήσεων που προβάλλουν τα οφέλη, ελκυστικές περιγραφές, απλή διάταξη, καθώς και μια ενότητα αφιερωμένη σε κάθε δωμάτιο.

Αν κάνετε το ίδιο, τονίζει το businessblog της trivago, θα μειώσετε το ποσοστό εγκατάλειψης της ιστοσελίδας σας και θα αρχίσετε να αυξάνετε τις κρατήσεις σας μέσω του δικού σας ωραίου καναλιού απευθείας κρατήσεων.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Κεφτεδάκια σάντουιτς ταψιού

Taste and Hospitality

Σπιτική λεμονάδα

Taste and Hospitality

Πρακτικές συμβουλές για την διατροφή των παιδιών το καλοκαίρι

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!