Νέα Νεα της Αγορας

Φ. Φαίδωνος: Τέρμα οι εκκλήσεις -Παίρνει τον νόμο στα χέρια του

Τον Νόμο στα χέρια του θα πάρει ο Δήμαρχος Πάφου μετά την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου στο πλαίσιο του σχεδιασμού και των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού. Όπως είναι ήδη γνωστό: Κλείνουν εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα, καφετέριες, μπαρ, κέντρα διασκέδασης, κινηματογράφοι, θέατρα, Μουσεία, πρακτορεία και καζίνο, πολιτιστικοί όμιλοι, κουρεία, κομμωτήρια, ινστουτά αισθητικής.

Και ενώ στην Πάφο όπως όλα δείχνουν καταγράφονται τα περισσότερα κρούσματα, ορισμένες επιχειρήσεις επιμένουν να παραμένουν ανοιχτές θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία συμπολιτών μας.

Μέχρι χθες καταγράφηκαν σαράντα έξι συνολικά τα κρούσματα κορωνοϊού στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου, ενώ χθες Δευτέρα (16/03), εντοπίστηκαν άλλα 13 πρόσωπα θετικά, εκ των  οποίων δέκα άτομα είναι  επαγγελματίες υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και ένα ασθενή που είχαν επαφή με τον ασθενή που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και είχε επιβεβαιωθεί τις προηγούμενες μέρες.

Mε ανάρτηση του στα social media o Δήμαρχος Πάφου χθες έκανε έκκληση στους δημότες του:  «Να μειώσουν άμεσα κάθε ανθρώπινη επαφή και μετακίνηση στην πόλη μας. Τα περιστατικά καταγράφουν σημαντική αύξηση στην Πάφο».

Δύο ώρες αργότερα ο κ. Φαίδωνος, δεδομένου της ανεξέλεγκτης πλέον κατάστασης στην πόλη του ανακοίνωσε ότι πλέον θα γίνονται καταγγελίες.

Κύρια φωτό από το προσωπικό αρχείο του κ.Φαίδωνος

Related posts

Σύσκεψη με τυροκόμους στο Προεδρικό – Στο επίκεντρο η γνωμάτευση Ν.Υ για χαλλούμι

Taste and Hospitality

Απαγορεύεται το πέταγμα χαρταετών στην περιοχή αεροδρομίου Λάρνακας την Καθαρά Δευτέρα

Taste and Hospitality

Από τις ΗΠΑ στην Κύπρο εκ των αντιπροέδρων της Royal Caribbean International

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!