Νέα Νεα της Αγορας

KEO: «Τα πήρε στο κρανίο» για ψευδείς ειδήσεις για το οινόπνευμα (Ανακοίνωση)

Σε συνέχεια ειδησεογραφικών ρεπορτάζ αλλά και αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με κρούσματα αισχροκέρδειας που εμφανίζονται στην αγορά, για προϊόντα τα οποία σχετίζονται με τα μέτρα πρόληψης της εξάπλωσης του Covid-19 στην Κύπρο, η εταιρεία ΚΕΟ δηλώνει υπεύθυνα και κατηγορηματικά πως δεν έχει προβεί σε καμία αύξηση στην τιμή του προϊόντος της Pure Alcohol (alc. 90% vol.).

Οποιαδήποτε αναφορά ή συμπερίληψη της εικόνας του συγκεκριμένου προϊόντος σε δημοσιογραφικά ρεπορτάζ ή σε αναρτήσεις για αισχροκέρδεια είναι παραπλανητική και ψευδής.

Η εταιρεία ΚΕΟ ήταν και θα είναι πάντοτε αρωγός της κυπριακής κοινωνίας, στηρίζοντάς την σε πολλαπλά επίπεδα. Ειδικότερα, σε δύσκολες χρονικά στιγμές η ΚΕΟ έχει αποδείξει εμπράκτως την συμβολή της στην αντιμετώπιση κρίσεων που έπληξαν την πατρίδα μας, αψηφώντας οποιοδήποτε οικονομικό κόστος.

Είναι ιδιαιτέρα επικίνδυνο να διαδίδονται παραπλανητικές ειδήσεις και θα ήταν φρόνιμο να είμαστε όλοι πιο σοβαροί την στιγμή που ολόκληρος ο πλανήτης προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια πανδημία.

Related posts

Η πρώτη χώρα που φεύγει από το Βρετανικό Στέμμα μετά από 30 χρόνια

Taste and Hospitality

Πανικός στα ακριβά εστιατόρια: Η κρίση του φουά γκρα

Taste and Hospitality

Η Ιταλική μαφία βγάζει €2,2 δισ. τον χρόνο από τον τουρισμό

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!