Νέα Νεα της Αγορας

Κύπρος: Σε ρυθμούς online shopping τα σουπερμάρκετ

Οι επισκέψεις στα ηλεκτρονικά super market αν και για την Κύπρο δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο προ του κωροναϊού εποχή, όμως τώρα παίρνουν τα… πάνω τους. Δείτε από ποιες επιχειρήσεις μπορείς να ψωνίσετε online.

Σκλαβενίτης

Η υπεραγορά Σκλαβενίτης προσφέρει υπηρεσία delivery σε όλες τις πόλεις και συγκεκριμένα στις ακόλουθες υπεραγορές: The Mall of Engomi, Columbia στη Λινόπετρα, Λάρνακας, Πάφου και Παραλιμνίου. Η υπηρεσία delivery είναι ένα από τα μέτρα που έχει εγκαινιάσει η υπεραγορά, στο πλαίσιο των νέων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί μετά την εξάπλωση του ιού.

 Alphamega

Οι υπεραγορές δεν προσφέρουν υπηρεσία delivery, ωστόσο οι καταναλωτές μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικά την παραγγελία τους και να λάβουν τα ψώνια τους με κατ’ οίκον παράδοση από ταξί, το κόστος του οποίου επωμίζεται ο καταναλωτής. Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται μέσω κάρτας ενώ ο χρόνος παράδοσης είναι ανάλογως και του υπόλοιπου φόρτου εργασίας.

 Υπεραγορά Παπαντωνίου

Για παραγγελίες άνω των €100 προσφέρουν κατ’ οίκον παράδοση όλες οι υπεραγορές Παπαντωνίου, με την προϋπόθεση ότι ο χώρος παράδοσης δεν απέχει πέραν των 10 χλμ. από την υπεραγορά. Οι παραδόσεις γίνονται μέσα σε ένα μέγιστο διάστημα ενός ή δύο ημερών.  

 Υπεραγορές MAS

To δίκτυο υπεραγορών MAS διαθέτει υπηρεσία delivery στις περισσότερες από τις υπεραγορές του, με την παράδοση να γίνεται την επομένη της παραγγελίας.  

SPAR

Υπηρεσία κατ’ οίκον παράδοσης για ψώνια εγκαινίασαν αυτές τις ημέρες και οι υπεραγορές SPAR. Η παράδοση είναι δωρεάν εφόσον η παραγγελία είναι άνω των €20.  Η υπηρεσία έχει εφαρμοστεί για την υπεραγορά SPAR Δροσιά, στη Λάρνακα ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και οι υπεραγορές σε Λευκωσία και Λεμεσό.

 Lidl, Smart, Metro και Athienitis

Όσον αφορά άλλες γνωστές υπεραγορές, υπηρεσία delivery δεν προσφέρουν οι Lidl, Smart, Metro και Athienitis.

Πληροφορίες: inbusiness

Kύρια φωτο:Αρχείου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

«Βγάλτε χαρτί και μολύβι» – Ο τζίρος από τις καταγγελίες στα διατάγματα

Taste and Hospitality

Σε αχαρτογράφητα νερά η επόμενη εξαμηνία του τουρισμού

Taste and Hospitality

Μ. Αντωνίου: «Αν δεν είναι Fake news, χάσαμε, ζητώ συγγνώμη»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!