Νέα Νεα της Αγορας

“Έίδε και ελάλησε” ο Φ.Φαίδωνος – Έρημη πόλη η Πάφος

Εικόνες έρημης πόλης καταγράφονται στο κέντρο της Πάφου σε ώρες που υπό φυσιολογικές συνθήκες γινόταν κυκλοφοριακό κομφούζιο άνευ προηγουμένου. Όσο περνούν οι μέρες, οι δημότες Πάφου, αλλά και κάτοικοι άλλων περιοχών της επαρχίας δείχνουν να συνειδητοποιούν την ανάγκη να μένουν σπίτι και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις που δεν είναι απολύτως απαραίτητες, με συνέπεια κεντρικοί οδικοί άξονες στο εμπορικό και ιστορικό κέντρο της Πάφου, αλλά και στην τουριστική περιοχή Κάτω Πάφου να παρουσιάζουν τις τελευταίες μέρες μια εικόνα μοναδική εδώ και δεκαετίες.

Την κατάσταση που διαμορφώνεται το τελευταίο διάστημα λόγω της πανδημίας επιβεβαίωσε το πρωί μιλώντας στον «Φ» και αξιωματούχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου. Ο εν λόγω αξιωματικός παρατήρησε ότι τόσο η τροχαία κίνηση στους δρόμους οποιαδήποτε στιγμή του 24ωρου πλέον, όσο και οι καταγγελίες και λοιπές εξετάσεις των αρμοδίων τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου για τροχαία αδικήματα, καταδεικνύουν μια κάθετη πτώση στην δραστηριότητα στους δρόμους της Πάφου.

Αντίστοιχη συμμόρφωση, επεσήμανε, παρατηρείται το τελευταίο 48ωρο και στο θέμα της τήρησης του διατάγματος μη λειτουργίας των επιχειρήσεων σε όλη την επαρχία Πάφου.

Πηγή: philenews

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Eλλάδα: Επώνυμες διεθνείς αφίξεις πολλών αστέρων στα ξενοδοχεία

Taste and Hospitality

Επιστολή προς Ν.Αναστασιάδη για χαλάρωση των περιορισμών στην έλευση τουριστών

Taste and Hospitality

Yπ.Οικονομικών: «Αδιανόητο αν ιδιοκτήτης κυνηγήσει επιχείρηση για το ενοίκιο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!