Νέα Νεα της Αγορας

Νταήδες VS COVID-19: Αλώνιζαν στα σοκάκια της Κακοπετριάς ψάχνοντας café

«Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα», δεν εξηγείται η συμπεριφορά κυρίως των φοιτητών που βρίσκονται σε αναγκαστικό αυτοπεριορισμό μετά την είσοδο τους από χώρες οι οποίες έχουν καταγραφεί αρκετά κρούσματα του COVID-19. Ψες μερίδα ατόμων που υποτίθεται θα βρίσκονταν σε καραντίνα αλώνιζαν στην Κακοπετριά ψάχνοντας ανοιχτά εστιατόρια ή café, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

Εκτός εαυτού εμφανίστηκε ο Υπουργός Υγείας, επιβεβαιώνοντας ότι σε κάποια κέντρα καραντίνας υπάρχουν πρόσωπα που δεν τηρούν τα διατάγματα. Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου λέει χαρακτηριστικά: «Το δίλημμα δεν είναι μεταξύ αυτού που θέλουμε και αυτού που μας αρέσει. Είναι επιλογή μεταξύ ζωής και θανάτου»

«Δυστυχώς παίρνω μηνύματα ότι κόσμος που είναι σε καραντίνα, συμπεριφέρεται… Τέλος πάντων δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω. Έχουμε βάλει και στρατιώτες και προσωπικό ασφαλείας, αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε ένα αστυνομικό ή ένα στρατιώτη έξω από κάθε δωμάτιο».

Ας συνέλθουμε επιτέλους…Η κυβέρνηση φρόντισε να σας βάλει στα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας παρέχοντας σας όλες τις υπηρεσίες. Το προσωπικό δουλεύει για σας με ρίσκο την υγεία του. Αν δεν σκέφτεστε τους εαυτούς σας σκεφτείτε τους γονείς και τους παππούδες σας.

 Υπάρχουν γύρω σας άτομα που είναι ευπαθείς ομάδες, υπάρχουν άνθρωποι που μένουν σε διαμερίσματα λίγων τετραγωνικών και έθεσαν τους εαυτούς τους σε καραντίνα.

 Είναι η ώρα της συλλογικότητας και της ομαδικότητας και για να μιλήσω στην γλώσσα σας κοπέλια: «Τους νταήδες» να τους κάνετε εκεί που σας παίρνει…

Ο COVID-19 θερίζει στην Ευρώπη…

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Υπ.Εξωτερικών: Τα τρικ των εργολάβων στο μικροσκόπιο του Γιάννη Καρούσου

Taste and Hospitality

Cyta: Aναστέλλει λειτουργία καταστημάτων της – Tι θα γίνει με τις οφειλές

Taste and Hospitality

Λεμεσός: Καθυστερεί η πώληση του Parklane

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!