Νέα Νεα της Αγορας

Τ.Μητσόπουλος: Δεν έφυγες ποτέ…Οι συνεχιστές του οράματος του για τον τουρισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τάσος Μητσόπουλος λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Υπουργού Άμυνας, στις 21 Μαρτίου 2014, υπέστη ανεύρυσμα στο γραφείο του. Διακομίσθηκε αναίσθητος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. όπου νοσηλευόταν μετά από εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξης εγκεφαλικού ανευρύσματος. Υπέκυψε την επόμενη μέρα, ημέρα Σάββατο. Ήταν νυμφευμένος με την αγαπημένη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Κατερίνα Βάτη όπου απέκτησαν ένα γιο και μία κόρη.

Δεν θα σταθώ στο πλούσιο βιογραφικό του, τα ανεκπλήρωτα όνειρα που έμειναν πίσω, τις συζητήσεις που κάναμε την Κατερίνα…Αυτά λίγο πολύ όλοι τα γνωρίζουμε και όλοι μπορούμε να φανταστούμε τι πέρασε η ίδια και τα παιδιά τους.

Ανάμεσα σε πολλά ο αείμνηστος Τάσος Μητσόπουλος, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 48 ετών άφησε πίσω του πολλά  σχέδια που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει.

Το 2013, 150 χιλιάδες νέοι τουρίστες επισκέφθηκαν την χώρα μας εκείνο το χειμώνα μετά από πολλές προσπάθειες αξιοποιώντας ένα πρόγραμμα παροχής κινήτρων για τον χειμερινό τουρισμό.

Το όραμα ενώνει Κίνημα και Κόμμα

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών το 2018 εκδίδει  ανακοίνωση όπου συγχαίρει Νίκο Τορναρίτη και Αννίτα Δημητρίου για την επαναφορά πρότασης στην Βουλή για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας, συγκινεί. Ο Τάσος Μητσόπουλος που διετέλεσε Υπουργός Μεταφορών και Έργων από την 1/3/13 – 12/3/14 έθεσε υψηλούς στόχους και προσπάθειες για την υλοποίηση της συγκεκριμένης πρότασης.

«Ο αείμνηστος πρώην Υπουργός κ. Τάσος Μητσόπουλος – με τον οποίον είμασταν σε σταθερή επικοινωνία και συνεργασία για το θέμα αυτό, αναφέρουν οι Οικολόγοι, «είχε καταβάλει ιδιαίτερες προσπάθειες προς υλοποίηση διαφόρων σχεδίων για επίτευξη αυτού του στόχου. Δυστυχώς η μετακίνηση του στο Υπουργείο Άμυνας και ο αδόκητος θάνατος του ανέτρεψαν τους αρχικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης Αναστασιάδη. Το γεγονός ότι όσοι Υπουργοί ακολούθησαν στο Υπουργείο Μεταφορών και Έργων δεν συμμερίζονταν το ίδιο όραμα είχε παγώσει την όποια ελπίδα μας για προώθηση του ζητήματος».

Εντός Μαΐου του 2020 (αν όλα πάνε καλά σε ότι αφορά την Πανδημία που ξέσπασε) αναμένεται να ξεκινήσει η ακτοπλοϊκή σύνδεση ώστε να καταστεί εφικτή η επαναλειτουργία της γραμμής Ελλάδας και Κύπρου.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Πήρε επίδομα €25 με μισθό €870 – Τι απαντά η Υπ.Εργασίας για τα ποσά «παραπόνων» (ΦΩΤΟ)

«Διέρρευσε» το προσχέδιο διακοπών σε ξενοδοχεία και πισίνες της Κύπρου

Taste and Hospitality

Πάφος: Tο πρώτο ηλεκτροκίνητο λεωφορείο – Οι “πράσινες” διαδρομές…

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!