Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

BrewDog : 102 εικονικά μπάρ

Η BrewDog ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας 102 νέων εικονικών μπαρ αυτή την Παρασκευή, μετά την αναγκαστική λήξη των παμπ για το Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του Covid-19.

Με τη μετάβασή της στο διαδίκτυο, η BrewDog στοχεύει να αναπαράγει την εμπειρία των μπαρ της σε όλο τον κόσμο και να επιτρέψει στους πελάτες να απολαύσουν μια μπύρα και να κοινωνικοποιηθούν μεταξύ τους online.

Ως μέρος της κίνησης , κάθε μπαρ BrewDog στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Αυστραλία και τις Η.Π.Α. θα έχει τη δική του σε απευθείας σύνδεση συνεδρία για τους ντόπιους και τους τακτικούς πελάτες που θα συνδεθούν.

Τα εικονικά μπαρ θα ανοίξουν αυτή την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 6μμ σε οποιονδήποτε άνω των 18 ετών για μια σειρά εκδηλώσεων, όπως γευσιγνωσία μπύρας και homebrewing masterclasses σε κουίζ, ζωντανή μουσική και κωμωδία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρχουν , δώρα και αποκλειστικά εμπορεύματα διαθέσιμα από το ηλεκτρονικό κατάστημα BrewDog. Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από ηλεκτρονικές γευστικές δοκιμές από τα μέλη του Breweries Guest, Hawkes Cider, Overworks και BrewDog.

Ο συνιδρυτής της BrewDog, James Watt, δήλωσε: “Η Κοινότητα ήταν πάντα ο απόλυτος πυρήνας αυτού που κάνουμε. Ο ρόλος της κοινότητα και της μπύρας είναι πλέον πιο σημαντική από ποτέ στην κοινωνία μας ” .

“Τα online μπαρ μας θα είναι ανοιχτά για επαγγελματικούς λόγους στις 27 Μαρτίου στις 6μμ και προγραμματίζουμε μια σειρά καταπληκτικών εκδηλώσεων με ζυθοποιούς, ηλεκτρονικές γευσιγνωσίες, παιχνίδια, διασκέδαση. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε όλους και να μοιραζόμαστε μια μπύρα “.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

“Νυχτερινή διασκέδαση”…απόγευμα! Θερμομέτρηση και καθήμενοι στον Ν.Βέρτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Κλείνουν τα αεροδρόμια της Κύπρου

Taste and Hospitality

Στην Μαρίνα Λεμεσού Ισραηλινοί – Έπρεπε να ήταν σε καραντίνα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!