Νέα Νεα της Αγορας

Λευκωσία: Όχι μόνο δεν εφάρμοσαν τα μέτρα, αλλά λιθοβόλησαν και Αστυνομικούς

Σε συναγερμό  βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης η Αστυνομία και  παρά την ανακοίνωση των νέων μέτρων και την απαγόρευση λαμπρατζιών,  σε αρκετές περιοχές που περιπολούν περισυλλέγουν και ξύλα τα οποία προορίζονται για λαμπρατζιές, με το πρόβλημα να εστιάζεται σε Στρόβολο, Ανθούπολη και Παλλουριώτισα.

 Όπως χαρακτηριστικά λέχθηκε, στο sigma γίνεται «πόλεμος» καθώς πολλοί είναι οι νεαροί μαζεύτηκαν σε παρέες και άναψαν λαμπρατζιές ενώ ρίχνουν και κροτίδες.

Μάλιστα, σε περιοχή της Λευκωσίας, νεαροί λιθοβόλησαν Αστυνομικούς με τις Αρχές να προχωρούν σε συλλήψεις. Να σημειωθεί ότι οι λαμπρατζιές έχουν απαγορευτεί με την εφαρμογή του διατάγματος. Από τις 12 Μαρτίου μέχρι και σήμερα 24 Μαρτίου, η Πυροσβεστική κλήθηκε για κατάσβεση λαμπρατζιών, συνολικά 61 φορές.

Στο μεταξύ, εικοσιεπτά καταγγελίες για παραβίαση της απαγόρευσης άσκοπων μετακινήσεων κατέγραψε η Αστυνομία κατά τις πρώτες ώρες εφαρμογής του κυβερνητικού μέτρου. Σύμφωνα με πλήροφορίες, από σήμερα τα περίπολα των Αρχών θα ενισχυθούν με μέλη της Εθνικής Φρουράς, ενώ δουλειά πιάνουν Πυροσβέστες, υπάλληλοι Δήμων και Κοινοτήτων, παρατηρητές της Γειτονιάς και άλλα οργανωμένα σύνολα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Γέμισε από κόσμο το Περιφερειακό Μουσείο Αγροτικής Ζωής στη Δρούσεια

Taste and Hospitality

Η Κύπρος η μόνη χώρα της Ευρώπης στο «βαθύ» κόκκινο

Black out ψες στον Πρωταρά – Η δεύτερη φορά σε ένα μήνα (ΦΩΤΟΣ)

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!