Νέα Νεα της Αγορας

Κυπριακά ξενοδοχεία…σε καραντίνες – Η πρώτη ανακοίνωση του ΠΑΣΥΞΥΔΕ

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Εκφράζεται η ευαρέσκεια και εκτίμηση του συνδέσμου προς τη διεύθυνση και το ανθρώπινο δυναμικό όσων ξενοδοχείων αποδέχτηκαν να μετατραπούν σε καταλύματα καραντίνας για τους επαναπατρισθέντες συμπατριώτες μας.

Το εύρος της συνεισφοράς τους αποτελεί υπέρτατο παράδειγμα ανταπόκρισης στο κάλεσμα της πολιτείας, ένδειξη ψηλού αισθήματος κοινωνικής ευθύνης. Το επίπεδο επαγγελματισμού και το φιλότιμο που διακατέχει τα μέλη του προσωπικού που αυτόβουλα επέλεξαν να εργαστούν κάτω από πραγματικά πρωτόγνωρες συνθήκες αποτελεί την καλύτερη απόδειξη του επιπέδου των ανθρώπων του τουρισμού.

Προς τούτο, μεγάλο ρόλο διαδραμάτισε το ψηλό επίπεδο ασφάλειας και υγιεινής που πάντοτε παρέχεται και συντηρείται με αυστηρή ευλάβεια. Το γεγονός αυτός επέτρεψε την άμεση προσαρμογή του προσωπικού στις συνθήκες ψηλών απαιτήσεων, χωρίς ουσιώδη ανάμιξη άλλων φορέων. Το εύρος των υπηρεσιών δεν περιορίζεται στο πρωτόκολλο. Πλήρως καταρτισμένοι στην παροχή φιλοξενίας παρέχουν στους φιλοξενούμενους ότι επιτρέπεται, υπό τις αυστηρές συνθήκες απομόνωσης, ώστε η εμπειρία τους να είναι όσο πιο ανώδυνη γίνεται.

Είμαστε πεπεισμένοι πως το ανθρώπινο δυναμικό των ξενοδοχείων αποτελεί μια άκρως αξιόπιστη λύση που μπορεί με επάρκεια και επαγγελματισμό να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια να νικηθεί η πανδημία και να επανέλθουμε στην κανονικότητα της ζωής.

Είμαστε επίσης πεπεισμένοι πως το ήδη υπάρχων ψηλό επίπεδο ασφάλειας και υγιεινής θα αποτελέσει ένα δυνατό ατού στην προσπάθεια για ανάκτηση της τουριστικής ζήτησης.

Εκ μέρους του Δ.Σ. ΠΑΣΥΔΙΞΕ

Related posts

Nestlé: Ποιo προϊόν εκτόξευσε τις πωλήσεις εν μέσω πανδημίας

Taste and Hospitality

O Σάββας Περδίος προωθεί την Κύπρο στο Ντουμπάι

Taste and Hospitality

Nusa Beach Bar: Το νέο hot spot της Λάρνακας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!