Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Kύπρος: Μετρούμε αντίστροφα με φόντο τη θάλασσα – Ετοιμάζονται τα ξενοδοχεία για το καλοκαίρι!

«Είμαστε πεπεισμένοι πως το ανθρώπινο δυναμικό των ξενοδοχείων αποτελεί μια άκρως αξιόπιστη λύση που μπορεί με επάρκεια και επαγγελματισμό να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια να νικηθεί η πανδημία και να επανέλθουμε στην κανονικότητα της ζωής», ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Παγκύπριος Συνδέσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Και «ναι», αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα πως όταν σύντομα όλα θα καταλαγιάσουν η χώρα μας και πάλι ο τουρισμός θα «αναστηθεί». Η Μεσόγειος Θάλασσα που μας περιβάλει έχει δροσιστεί κατά τη διάρκεια από την αρχή της άνοιξης. Ο κυπριακός ήλιος, είναι γενναιόδωρος. Ο άνεμος από τη θάλασσα είναι ζεστός και αναζωογονητικός, έτοιμος να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες από τα μέσα Μαΐου με αποκορύφωμα των καλοκαιρινών μας διακοπών τον μήνα Αύγουστο.

St raphael Resort

Σύμφωνα με τα βασικότερα συμπεράσματα της έρευνας,  της NOVERNA Research & Analytics, οι λόγοι που επικαλούνται οι περιηγητές ότι τους ώθησαν να επιλέξουν την Κύπρο για τις διακοπές τους σχετίζονται κυρίως: με τον ήλιο και τη θάλασσα, την ηρεμία και ελκυστικότητα του περιβάλλοντος, τη φιλοξενία των κατοίκων και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Ξενοδοχειακές Μονάδες…


Olympic Lagoon Resort Agia Napa

Σύμφωνα με στοιχεία από τον ΚΟΤ, ο αριθμός των κλινών της Κύπρου ανέρχεται στις 86.458 και αντιστοιχεί σε 800 τουριστικές μονάδες.

 Η τουριστική βιομηχανία έχει δυναμικότητα 236 ξενοδοχείων, ενώ εξ αυτών, το ένα τρίτο αφορά ξενοδοχεία τριών αστέρων. Σημειώνεται ότι το νησί μας διαθέτει μόλις 26 ξενοδοχεία πέντε αστέρων με 12.308 κλίνες. Τα περισσότερα εξ αυτών είναι στην Πάφο (έντεκα), επτά βρίσκονται στη Λεμεσό και έξι στην Αμμόχωστο. Από ένα διαθέτουν η Λευκωσία και Λάρνακα.

 Αν και η χώρα μας αυτή την ώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με περιοριστικά μέτρα και με ορισμένα ξενοδοχεία να γίνονται χώροι υποδοχής με ανθρώπους που μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών, εντούτοις οι επιχειρηματίες ετοιμάζουν «το πλάνο της επόμενης μέρας» .

Προσφορές και κρατήσεις εν όψει καλοκαιριού

https://www.straphael.com

https://www.kanikahotels.com/alexander-the-great-beach-hotel-paphos

https://www.kanikahotels.com/olympic-lagoon-resort-agia-napa

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

H «Σφαγή» αιωνόβιων δέντρων στο Τρόοδος με τις «ευλογίες» του κράτους

Μπύρα υπό όρους στο Μουντιάλ του Κατάρ

Taste and Hospitality

Mείωση τελών υπαίθριας εστίασης στη Λευκωσία κατά 50%

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!