Νέα Νεα της Αγορας

Καλοκαίρι 2020 – Λ.Κωστρίκης: Έτσι θα λειτουργούν παραλίες, μαγαζιά και επιχειρήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι η μάσκα και οι αποστάσεις θα τηρούνται απ’ όλους μας μέχρι να βρεθεί ένα καλό εμβόλιο. Αυτό τόνισε για μια ακόμα φορά σε δηλώσεις του ο ιολόγος και μέλος της Επιστημονικής ομάδας του Υπουργείου Υγείας δρ.Λεόντιος Κωστρίκης.

Καλεσμένος στο Μεσημέρι και Κάτι ο δρ.Κωστρίκης τόνισε ότι δεν είναι δουλειά ούτε του ιδίου αλλά ούτε και της επιδημιολογικής ομάδας να επιβάλουν σε επιχειρηματίες για το πώς θα δουλέψουν με την επανεκκίνηση και την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Τα οργανωμένα σύνολα επαγγελματιών καλό είναι να δημιουργήσουν συνθήκες εργασίας, κάτω απ’ αυτές τις προϋποθέσεις, της μάσκας και των αποστάσεων είπε ο δρ.Κωστρίκης. Καλό θα ήταν επίσης να διαβουλευτούν με το Υπουργείο Εργασίας το οποίο στην προκειμένη έχει και τον τελευταίο λόγο για να καθορίσει τις λεπτομέρειες.

Αναφορικά με το πώς θα πάμε στην παραλία, ο δρ.Κωστρίκης σημείωσε αρχικά ότι το κολύμπι κι η παραλία γενικότερα θα προσφέρουν ψυχική αναζωογόνηση στον κόσμο της Κύπρου. Θα πρέπει να ξεχάσουμε όπως είπε τα μπάνια παρέα με όλους τους φίλους και την οικογένεια και να περιοριστούμε σε λίγα άτομα.

Τα παιχνίδια στο νερό θα πρέπει να ξεχαστούν για λίγο όπως και τα αθλήματα, αφού πρόκειται για κομμάτια που απαιτούν αρκετό κόσμο μαζί και έτσι να παρατηρείται συγχρωτισμός. Εντός της θάλασσας καλό είναι να κρατάμε αποστάσεις είπε ο δρ.Κωστρίκης ενώ οι στις οργανωμένες παραλίες καλό θα ήταν να υπάρξουν αποστάσεις και άρα μείωση των ομπρελών ενώ οι διαχειριστές των χώρων αυτών καλό είναι να απολυμαίνουν τα κρεβατάκια μεταξύ του ενός με τον άλλο πελάτη.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Σεφ έπεσε σε καζάνι με καυτή σούπα και πέθανε

Taste and Hospitality

Παραλίγο τραγωδία για τζετ της Ryanair με 166 επιβάτες λόγω… ασυνεννοησίας των πιλότων

Υπερηχητικό αεροπλάνο θα κάνει το ταξίδι Λονδίνο – Νέα Υόρκη σε τρεισήμισι ώρες (BINTEO)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!