Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Ανά τετράδες και μόνο έξω θα πίνουν καφέ στην Ελλάδα…

Σύμφωνα  με τις ανακοινώσεις της ελληνικής κυβέρνησης, καφετέριες και εστιατόρια που διαθέτουν τραπεζάκια σε εξωτερικούς χώρους, μπορούν να δέχονται και πάλι πελάτες από την 1η Ιουνίου. Φυσικά, η χρήση μάσκας και γαντιών από το προσωπικό θα είναι και σε αυτή την περίπτωση απαραίτητη.

Τα μέτρα προστασίας από τη μετάδοση του κορωνοϊού επιβάλλουν κάθε τραπεζάκι στις καφετέριες να έχει απόσταση από το άλλο τουλάχιστον 2 μέτρων. Επιπλέον, θα επιτρέπεται ένα άτομο ανά 3 τ.μ. στον εξωτερικό χώρο όπου θα βρίσκονται τα τραπεζάκια της επιχείρησης.

Τέλος, κάθε παρέα σε καφέ και εστιατόρια δεν θα μπορεί να υπερβαίνει τα 4 άτομα. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις για την άρση των μέτρων, ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τραπέζι θα είναι αυτός και φυσικά το επόμενο τραπέζι θα έχει απόσταση 2 μέτρων.

Πότε θα μπούμε και στο εσωτερικό των καφέ

Τέλος, η λειτουργία στον εσωτερικό χώρο καφέ και εστιατορίων αναμένεται να αργήσει σημαντικά. Στο έβδομο και τελευταίο στάδιο της άρσης των μέτρων θα ξεκινήσει η λειτουργία των εστιατορίων και καφέ σε εσωτερικούς χώρους, αλλά και αθλητικών εγκαταστάσεων, τουριστικών καταλυμάτων και άλλων επιχειρήσεων.

Αυτό το στάδιο δεν έχει προσδιοριστεί χρονικά και θα αποφασιστεί από τις Αρχές, ανάλογα με την απόδοση των μέτρων περιορισμού ως τα μέσα Ιουνίου.

Πηγή: iefimerida.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Νέα διαφωνία για Τοπικό Σχέδιο Ακάμα

Επιτέλους και στη Κύπρο το «Glamping» – Οι προσφορές και το νομοσχέδιο

Τα luxury καταφύγια για το 1% της ελίτ του πλανήτη – (Εικόνες/Βίντεο)

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!