Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Ιταλία: «Ανασταίνονται» νεκροί από τον COVID-19, μετά την ανακοίνωση για άρση των μέτρων

Οι Αρχές της Ιταλίας ανακοίνωσαν πριν από λίγο (21.00) ότι στην πραγματικότητα οι θάνατοι ασθενών του κορωνοϊού, το τελευταίο εικοσιτετράωρο δεν παρουσιάζουν αύξηση αλλά σημαντική μείωση.  

Ο νέος αυτός απολογισμός οφείλεται στο ότι, όπως έγινε σαφές, στο σύνολο του σημερινού απολογισμού, προστέθηκαν στον αριθμό των νεκρών των τελευταίων είκοσι τεσσάρων ωρών και στοιχεία που αφορούν ασθενείς οι οποίοι έχασαν την ζωή τους, στο σπίτι, τον Απρίλιο, στην περιφέρεια της Λομβαρδίας.  

Κατά συνέπεια, οι νεκροί της σημερινής ημέρας είναι 192 και οι θάνατοι του Απριλίου οι οποίοι καταγράφηκαν επίσημα μόνον σήμερα, 282.  Σύμφωνα με την προηγούμενη ανακοίνωση των ιταλικών Αρχών, κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο, έχασαν την ζωή τους 474 άνθρωποι και καταγράφηκαν 1.900 νέα κρούσματα.

Από την Δευτέρα 4 Μαΐου, η βιομηχανία αλλά το χονδρεμπόριο της Ιταλίας ανοίγουν ξανά, αλλά με αυστηρά πρωτόκολλα λειτουργίας. Το άνοιγμα των καταστημάτων θα γίνει στις 18 Μαΐου, ενώ τα εστιατόρια, μπαρ, κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής θα ανοίξουν στις αρχές Ιουνίου. Τα σχολεία παραμένουν κλειστά και οι κηδείες επιτρέπονται «με ελάχιστους συγγενείς». Επίσης, απαγορεύεται κάθε μαζικός εκκλησιασμός, γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Πηγή: www.lifo.gr

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Αύξηση των εισιτηρίων προειδοποιεί η Lufthansa εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης

Taste and Hospitality

Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών: Στηρίζουν την τοπική οικονομία και τις μικρές επιχειρήσεις

Ηλίας Μαμαλάκης: “Άνοιξα εστιατόριο για να έχουν τα παιδιά μου καλύτερο μισθό από 550 ευρώ ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!